Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő a beágyazódás?...

Mennyi idő a beágyazódás? Mikor jelentkeznek az első jelek?

Figyelt kérdés
Szóval a szexuális együttlét után mennyi idő mire valaki terhes lesz? Mikor jeletkeznek az első tünetek? Melyek ezek? Ált. mi a sorrend? Èmelygés, mellek megnövése stb.?
2014. nov. 13. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Anno még általános iskola 5-6 osztályában tanították ezt a biológia órákon. Manapság lehet, hogy már kitolták 7-8. osztályra.

Lehet, hogy akkoriban oda kellett volna figyelni az órán és akkor az alap tudásról nem kellene itt kérdezgetned.

Remélem, hogy a gyerekvállaláshoz nem gyerekfejjel állsz neki.

2014. nov. 13. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

húú,ez igen! ez vérbeli osztás volt!!! Mennyire segítőkész vagy. -.-

Esetleg te emlékszel még a logaritmusokra?Mert azt is az iskolában tanították....Csak marhára nem érdekelt senkit.Apropó,én utáltam a biosz órákat,és onnantól kezdve,hogy minden ember más,így nem lehet behatárolni a dolgokat.

Kérdező!

Hivatalosan a megtermékenyítés az max 72óra(nyílván lehet ennyi,de ennél kevesebb is.Egyénenként eltérő.)

Utána a beágyazódás általában 7-10nap.tehát legalább 2 hét kell az aktus után mire beágyazódik.tehát a legelső jel a mensi elmaradása.Mert ugyebár a kövi mensidtől visszafele számolva 14 nap az ovud.és ugye ha akkor sikerült,akkor 2hét ez a folyamat,tehát ezért az első jel a mensi elmaradása.

Mikor terhes lettem,abból vette észre,hogy egyfolytában csak ettem,és nagyon sokat aludtam.És voltak premens tünetek is.(amiből arra következtettem,h megfog jönni :-)),úgyhogy igazából nehéz megítélni,h terhes vagy,vagy megfog jönni.várd meg a mensid kimaradását,és utána tesztelj.

Ja és a beágyazódásnak nem minden esetben vannak tünetei.

2014. nov. 13. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!