Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jósló teszt. Mit gondoltok?

Jósló teszt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ovu tesztel jóslótesztelek. Azt olvastam ezt már 1 héttel korábban el kell kezdeni mint a nemvárt. Ma van 3.nap, hogy teszteltem. 1.nap semmi 2. és 3. nap halvány második csík lett. Ez jót jelent? vagy semmit?

[link]

2014. nov. 12. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy ostobaság, ne stresszeld magad vele. Figyu, ovutól jó hét nap, míg a méhedig leért a zigóta. Néhány napig lebeg, aztán elkezdi befúrni magát a nyálkahártyába. Ekkor már jó 10 napra járunk az ovutól. Terhességről innentől beszélünk, előtte nem történik a testedben semmi (házilag) kimutatható, innen meg pár nap, hogy rendes, HCG tesztet tudj végezni, ami jelent is valamit.

Én azt javaslom, mérd inkább a hődet. Saját tapasztalatom szerint a még a HCG-t sem érdemes elvégezni 14. dpo előtt! Én is sokat teszteltem 12. napon, mert tele van a net 9. meg 10. dpo-s pozi tesztekkel. Volt olyan, hogy nagyon halvány pozi lett, aztán mégis megjött. Sokszor van, hogy elkezdődik valami, aztán mégse... Hát gondolhatod, mekkora csalódás volt. Akkor megfogadtam, hogy 14. dpo előtt soha nem tesztelek mégegyszer. A hőt viszont mértem.

2014. nov. 12. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Eddig nem mértem , így nem tudom mi AZ alaphőm. Így van értelme?
2014. nov. 12. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs. Ciklus első napján kell kezdeni. Persze mérheted, hogy gyakorolod, szokd a mérést, de értelmezni a görbe vonal a alapján lehet, hogy mi történt a ciklusban. A legfontosabb, hogy hogy viszonyul a mostani hő a ciklus első feléhez képest. Nem maga a hő értéke számít, hanem az, hogy milyen a hő lefutása a ciklus során. De mondom, gyakorlásképpen elkezdheted. :)
2014. nov. 12. 15:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi 😊
2014. nov. 12. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
én is kipróbáltam, de még mensi alatt is pozitív volt az ovutesztem :( semmi értelme sincs :(
2014. nov. 13. 09:41
 6/6 A kérdező kommentje:
El felejtettem irni azota. Szepen erosodott a csik vegig. Ma vagyok 22 hetes :)
2015. márc. 22. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!