Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok erről?...

Ti mit gondoltok erről? Teszt, kép lent.

Figyelt kérdés

Tegnap is volt valami a tesztemen, amit tényleg csak akkor láttam ha akartam, ezt viszont a férjem is látja, rózsaszínes.

Annyi furcsaság van ebben a hónapban, hogy nem félidőben foganhatott, ha ez valóban pozitív.

Szeptember 27-én volt meg utoljára, okt. 11-12-e környékén éreztem a peteérést, viszont együttlenni csak 14-én és 15-én tudtunk, ez a ciklus 18-19. napja.

Tegnap és ma van a nemvárt napja.

Ha az együttléttől számolom a 2 hetet, akkor még csak kedden lesz az a bizonyos 14 nap amitől már a tesztek is mutatnak valamit.

Nagyon szépen megköszönöm, ha ránéztek a képekre, ez egy teszt ma reggelről. Tudom, én jobban látom.... :)

Minden választ megköszönök :)

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 26. 09:32
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
szerintem halvány pozitív :) de jó nektek gratulálok.
2014. okt. 26. 09:37
 2/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat! :)

Reménykedek, de nem élem bele magam, volt már sajnos így és 2 nap késéssel megjött.

2014. okt. 26. 09:41
 3/40 anonim ***** válasza:
Ez egyértelmű pozitív, nem szellemcsík, nem száradási. Ez tuti pozitív, mindegy mikor fogant, akkor is pozi. :)
2014. okt. 26. 09:42
 4/40 anonim ***** válasza:
24%
Ez bizony pozitív, gratulálok! Lehet, hogy ikrek, azért látszik ilyen gyorsan a két csík :) Mikorra nem várod?
2014. okt. 26. 09:43
 5/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Húú ez az ikrek nagyon megütötte a szemem..... :) :)

Kistesó lenne, egy 5 éves nagylány mellé :)

Tegnap és ma a nemvárt napja....

2014. okt. 26. 09:49
 6/40 anonim ***** válasza:

Jaj dehogy ikrek utolsó!

Nekem már a 10. dpo-n ugyanilyen halvány pozitív volt, 1 lányom született, gratulálok kérdező!

2014. okt. 26. 09:50
 7/40 anonim ***** válasza:
Pozitívnak látszik.Bár én saját tapasztalataim miatt az ennyire halvány teszteknek már nem hiszek.Tesztelj 2 nap múlva a biztonság kedvéért.Azért halk gratula. :)
2014. okt. 26. 09:51
 8/40 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív, ez már csak erősödni fog: )
2014. okt. 26. 09:52
 9/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek. :)

Persze, tudom, írtam is fent, hogy már volt ilyenem, és sajna 2 napra rá megjött, így csak reménykedek.

Kedvesek vagytok! :)

2014. okt. 26. 09:55
 10/40 anonim ***** válasza:
szerintem is halvany pozi :) irhatok valamit neked priviben ? koszi .
2014. okt. 26. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!