Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok erről?...

Ti mit gondoltok erről? Teszt, kép lent.

Figyelt kérdés

Tegnap is volt valami a tesztemen, amit tényleg csak akkor láttam ha akartam, ezt viszont a férjem is látja, rózsaszínes.

Annyi furcsaság van ebben a hónapban, hogy nem félidőben foganhatott, ha ez valóban pozitív.

Szeptember 27-én volt meg utoljára, okt. 11-12-e környékén éreztem a peteérést, viszont együttlenni csak 14-én és 15-én tudtunk, ez a ciklus 18-19. napja.

Tegnap és ma van a nemvárt napja.

Ha az együttléttől számolom a 2 hetet, akkor még csak kedden lesz az a bizonyos 14 nap amitől már a tesztek is mutatnak valamit.

Nagyon szépen megköszönöm, ha ránéztek a képekre, ez egy teszt ma reggelről. Tudom, én jobban látom.... :)

Minden választ megköszönök :)

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 26. 09:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Az igen. :)

Szuper.

2014. nov. 6. 08:05
 32/40 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló vagyok! Gratulálok! (mégis jól le vagyok pontozva, sebaj) egyébként dettó így vagyok én is. Félidő előtt fogant, hamar kimutatta a teszt, menstruáció előtt több nappal és két petezsák van! Bár az egyik jóval kisebb, mint a másik, szóval esélyes, hogy a felszívódás gyanú.
2014. nov. 6. 12:03
 33/40 anonim ***** válasza:
Huuuuh...nagyon gratulalok!! De csodas:))) sok sok boldogsagot!!!
2014. nov. 6. 12:50
 34/40 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm nektek! :)

Nekem ez áll a leletemen: "Uterusban egy petezsák látható, átmérője 12mm, szikhólyag sejthető, a petezsák mellett másik, petezsáknak imponáló képlet ábrázolódik, átmérője 8mm."

Nem tudom, hogy ez így jó-e vagy sem, 2 hét múlva kell mennem újra UH-ra, nálunk is fenáll a felszívódás veszélye.

2014. nov. 6. 13:03
 35/40 anonim ***** válasza:
Gratu :) Lehet hogy ikreid lesznek?
2014. nov. 6. 14:35
 36/40 anonim ***** válasza:

Nekem ez van: 24*18 mm-es petezsák, sejthető szívcsőpulzáció, felette félhold alakú 13*5 mm-es liq. képlet.

Csütörtökön megyek vissza.

Te hogy vagy?

2014. nov. 9. 10:23
 37/40 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező?
2014. nov. 17. 20:27
 38/40 anonim ***** válasza:
Hogy vagy???????
2014. dec. 10. 09:42
 39/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm a kérdést.

Végülis egy pocaklakó van, szombaton töltjük a 11. hetet, nem egy sétagalopp idáig ez a terhesség, de remélem minden rendben lesz végig :)

2014. dec. 11. 08:13
 40/40 anonim ***** válasza:
Akkor hasonlót élünk át. Az utolsó ultrahangon egyet látott már csak. Persze minden lehetséges még, de szerinte felszívódott. Jövőhéten lesz a 12 hetes ultrahang már nagyon várom. Viszont úgy padlóra vágott az elmúlt pár hét, hogy hihetetlen.
2014. dec. 11. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!