Mit gondoltok erről a témáról? Én nagyon meglepődtem.
A Nálad is fiatalabb lányok, nagy valószínűség szerint nem akarnak gyereket, csak nem védekeznek, vagy ami még borzasztóbb erőszak áldozatai.
De ha megfigyeled, és tényleg nem szeretnék senkit megbántani, de 13-14 évesen főként mély szegénységben élő, alul iskolázott, sokszor kisebbségi családok lányai szülnek.
Azt pl nehezen képzelem el, hogy egy 5 éves kislány gyereket akart volna szülni. Ő biztosan erőszak áldozata. :(
Sajnos a világ egyre betegebb.
Nem hiszem, hogy akarta a gyereket, másrészt elég ritka, hogy 5 évesen valaki menstruáljon.
Léteznek ma is olyan kultúrák, ahol nagyon fiatalon kényszerítik házasságba, eladják az épp serdülő lányokat és sajnos a gyermekek elleni erőszak is létezik.
Az oteves kislany egy extrem eset, egyreszt komoly hormonzavara lehetett (nagyon korai pubertas), masreszt eleg regen tortent del-amerikaban egy eldugott helyen. Szinte biztos, hogy eroszak volt a dologban, de ez sose derult ki.
De nehany eve magyarorszagon is volt gey 12 eves kiscsaj, aki szult.
Szerintem fel se nagyon fogjak, hogy mi tortenik veluk. A szex is csak "jatek", nem hinnem, hogy ugy allnak hozza, mint egy erett ember, es a kisbababol is csak annyit latnak, hogy mlyen cuki, meg lehet oltoztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!