Ha már érzékeny a mellbimbó, lehet tesztelni? Lehet ez első tünet? 18 án jött meg . és szerintem nagyon korai lenne még a teszt. De a mellbimbóm annyira érzékeny hogy nem lehet hozzányúlni sem. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Köszönöm2014. szept. 3. 07:32
1/3 anonim válasza:
Még nagyon korai, én is ellőttem egy tesztet hamar a tünetek miatt, de persze negatív. Nemvárt előtt 4 nappal viszont már halvány pozi lett, pénteken a nemvártkor ismét tesztelek, kíváncsi vagyok, hogy erősödött-e?
2/3 anonim válasza:
Még csak pár napja lehetett peteérésed, ha meg is termékenyült, akkor sem ágyazódott még be, tehát nem lehetsz terhes. Ha sikerül, akkor is pár nap múlva fog csak beágyazódni.
3/3 anonim válasza:
Korai lenne.
Várd meg, hogy kimaradjon a vérzésed, ha nem jön meg, akkor tesztelj. Az sokkal biztosabb, mintha még azelőtt kezdenél tesztelgetni, hogy még meg sem kellett volna jönnie a vérzésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!