Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség korai szakaszában...

Terhesség korai szakaszában csak a mellbimbó érzékeny, vagy ugyanúgy fáj az egész, mint a pms-kor?

Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egész mellem fájt, hasonlóan mint menzi előtt.
2008. febr. 27. 14:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fáj az egész mell, és a mellbimbó is érzékenyebb. Kb 12 hetes korra még meg is nő egy kicsit, az erek át fognak ütni a bőrödön. Igazából a terhesség első része olyan, mintha meg akarna jönni. Görcsölget a has, fáj a mell, jó bőséges fehér-folyásod lehet.
2008. febr. 27. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem úgy fájt, hogy nem tudtam a hasamon aludni. Az első hónapban a 2szeresére nőtt, most már az eredeti háromszorosa. A mirígyek duzzadnak, az okozza a fájdalmat.

36.kismama

2008. febr. 27. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyira fájnak a melleim hogy megörülök ha hozzáér valami. Nem tudok melltartot hordani, hason aludni. Megduzzadt, és nekem is átlátszanak az ereim. A mellbimbóm pedig néha nagyon viszket. 8 hetes kismami
2008. febr. 27. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is majd megőrültem, olyan érzékeny volt az egész mellem. Olyan érzés volt, mintha 2 hatalmas kő lenne bennük. Nem tudtam fekve megfordulni. Most 12 hetes vagyok és már sokkal jobb. Csak kétszer akkora melltartó kell, mint 3 hónappal ezelőtt.
2008. febr. 27. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
olyan 12-16 hetes kora általában elmúlik! kitartás!!!
2008. febr. 27. 14:52
 7/9 A kérdező kommentje:
és az elszíneződés a kezdeti szakaszban kezdődik?
2008. febr. 27. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Mikor kezdődhet a mell érzékenység?
2017. jan. 24. 15:29
 9/9 anonim válasza:
Nekem már jóval a nem várt előtt érzékenyek voltak a mellbimbóim, majd arra lettem figyelmes, hogy elkezdtek eresedni. Nem várt előtt 2 nappal már pozittív volt a tesztem, a mellfájdalom csak utána kezdődött 2-3 nappal. Mondjuk nekem mensi előtt sosem fájt a mellem.
2019. júl. 3. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!