Akik meg csak tervezitek a babat, hogy birjatok? Mikorra tervezitek? Mennyit, es miert kell varnotok? Mit csinaltok, hogy gyorsabban teljen az ido?
Munka miatt varnunk kell meg jovo evig a babaval, amit mostanaban eleg nehezen viselek. A ferjem mondja, hogy tereljem el a figyelmemet addig mas dolgokkal, ami olyan szempontbol nem is lenne nehez, hogy van tobb hobbim is, es dolgozom is, tehat nem az a baj, hogy nincs mivel kitolteni az idomet.
Akik hasonlo helyzetben vannak, hogy birjak?
6-os vagyok. Online marketinggel foglalkozom + telefonos ügyfélszolgálatot kezelek. Így azért adott a normál munkaidő.
Így visszaolvasva lehet negatívan hangzott a kommentem, pedig nem szántam annak egyáltalán:) Nagyon szeretem a munkám és plusz előny, hogy itthon végezhetem. És amit Te is írsz...áldás lesz gyerek/gyerekek mellett. Főleg, hogy folyamatosan olvasom, látom, hogy milyen nehéz itthon a nőknek elhelyezkedni, visszahelyezkedni állásba gyes/gyed után.
És Te mit dolgozol?
Igen, elöször ugy jött le, minthan eked annyira nem jönne be az otthoni munka. En grafikus vagyok.
Tök sok olyat olyanrol olvastam itt, akik a gyogyszer abbahagyasa utan rögtön teherbeestek, majd megirod, ha tesztelsz?:)
De aranyos vagy, hogy így érdeklődsz! :)
Persze, hogy megírom majd, de az még legalább 5 hét.
Én is sokat olvastam, hogy gyógyszer után egyből összejött a baba a párnak, mert a szervezet "elfelejt" magától védekezni.
Reméljük a legjobbakat:)
Nálam is ugyanez a helyzet :D folyton olvasgatom a teherbeesés-terhesség témát, bár lassan már kezdem unni :D jobb lesz, ha leszokom róla, és másfelé terelem a figyelmem. Sok a munkám, a nap végére fáradt is leszek, de azért amikor van egy kis időm magamba fordulni, a babáról ábrándozok :) Már attól is tartok (előre), hogy mi lesz, ha rágörcsölök. Hogy lehet nem rágörcsölni? Mit kéne tenni? Amikor elkezd élesben próbálkozni egy pár, a nő nem azt várja, hogy ne jöjjön meg?! :/
Nekem is munka miatt kell várni, de már csak pár hónapot :) tegnap már azt számolgattam, hogy hány menstruációt kell még kibírnom, mire elkezdhetünk próbálkozni :D már csak 3-4-et. Azzal nyugtatom magam, hogy az már hamar itt lesz. :) Pár hónap olyan gyorsan eltelik... Bár nehéz elterelni róla a gondolatom így, hogy hamarosan szül a legjobb barátnőm... A férjemmel is sokszor szóba hozzuk a babatémát. Már a szobát tervezgetem neki :D hát nehéz, sajnos. De próbálom úgy felfogni, hogy most kéne kiélvezni ezt az időszakot, mert lehet, hogy hamarosan már nem lesz alkalmunk kettesben lenni. Gondolkodom, hogy felkészítem a szervezetem, sportolni kezdek, jövő héten elmegyek nőgyógyászhoz, hogy megkérdezzem, minden rendben van-e.
Mi megoldottuk.. január 9-en mentem nőgyógyászhoz, rákszűrésre. Párommal terveztük a babát és a dokihoz el akartam jutni előtte. Fogamzásgátlót is letettem, első menzesz érdekesen sikerült, 3 napig tartott és utolsó nap csak barnázás volt. Ráfogtam a fogamzásgátlóra, ez volt december végén. Szóval vártuk a 9-ét és tudtuk, hogy ezzel a január kiesik mert 9 peteérés utáni időszak lesz. 4-én nyúlós folyásom volt és vérszemet kaptam, lett egy ilyen megérzésem, hogy a dokinál minden ok lesz és úgy voltam vele nem akarok várni jövő hónapig. Mert már teljesen be voltam zsongva, hiába munka, délután otthon házimunka, túl sokat gondoltam a babára. Általában megyek a megérzéseim után és még nem hagytak cserben. Az orvosnál amúgy minden ok lett szóval feleslegesen pocsékoltunk volna egy hónapot.
10 hetes kismama :)
16-os vagyok :)
Mi végülis nekivágtunk a baba dolognak, ez az első próbálkozós hónapunk, a február. Szóval a napokban nem várom. Úgy érzem, nem jött össze, annak ellenére, hogy gyakran együtt voltunk. Dpo 9. napon görcsöltem, amit beágyazódásnak remèltem/remélek, de ahogy közeledik a nemvàrt napja, úgy érzem, nem sikerült. :(
Nem akarok korán tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!