Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedül szeretnék kis babát!...

Egyedül szeretnék kis babát! Hivatalos úton kivitelezhető egy 20 éves nőnek?

Figyelt kérdés

Egyedül szeretnék gyermeket vállalni. Lehet jönni azzal a dumával, hogy milyen egy önző hülye p*csa vagyok, de ez nem válasz a kérdésemre. Annyit még hozzáfűznék, hogy nem kell ahhoz apuka, hogy a gyermek boldog legyen!!! Én úgy nőttem fel, hogy volt mellettem "apa", de az életem pokol volt!

Hivatalos úton ezt hogy lehet megoldani? Vagy ez csak a meddő nők tehetik meg? Én nem szeretnék egy éjszakás kalandot. Amúgy is nehezen ismerkedem, nem oldódok fel senkivel sem.

2014. nov. 12. 00:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
23%
Ja es meg azt hozza tennem, hogy tobb szeretetet es torodest kaptunk mint a korulottem levo csalados emberek!!!:))))
2014. nov. 12. 08:48
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Örökbe fogadni lehet egyedülállóként is,bár az hosszadalmas,de neked van időd,hisz fiatal vagy.

Ha vér szerinti gyermeket szeretnél akkor nem tudom...spermabank??? Utána kell érdeklődni.Vagy esetleg pénzért spermát szerezni? :D Amúgy én tökre megértelek.Manapság alig vannak normális családok,akkor ne hogy már,mindenki lelki beteg akinek nincsen vagy anyja vagy apja? Ugyan már...

2014. nov. 12. 09:39
 33/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha egyedülállóként semmi esélyem, akkor úgy lehet, ha "párral" mennék, aki nem alkalmas arra, hogy gyerekünk legyen?

2014. nov. 12. 11:59
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az új PTK szerint örökbefogadó kizárólag 25 éven felüli személy lehet a korábbi 18 éve feletti szabályozással. Ez alatt sem "párral", sem pár nélkül nem tudsz örökbefogadni. A pár pedig jó ha felségül is vesz, mert szinte csak házasokkal foglalkoznak érdemben, egyedülállókkal csak akkor ha pl egy gyereket sok házaspár is visszautasított...Az élettárs sem elég, mert ha nem vagytok házasok akkor is egyedülállónak számítasz örökbefogadási eljárásban. Kimennek környezettanulmányra, ha nem éltek ténylegesen együtt hamar lebuktok, plusz van pszichológiai vizsgálat is. A jelenlegi állapot szerint nem igazán vagy alkalmas, nem bántásból írjuk, hanem mert ilyen dacos és támadó válaszaid vannak minden normális válaszra is. Ez nem arról szól, hogy nem tudsz gondoskodni egy babáról hanem hogy nem vagy rá mentálisan megfelelő állapotban még/jelenleg. Ha nem haragszol meg érte és érdekel szerintem a párral előttem válaszoló pszichológus tud segíteni, hogy miért is nem, egy beszélgetést megér szerintem ha magadban nem tudod helyrerakni a dolgokat.

Van még 5 éved legjobb esetben is, addig a párodat is megtalálhatod hozzá, hidd el sokkal jobb a gyereknek és neked is ha van melletted valaki aki szeretsz is, főleg ha a gyerek is belőled van és nem egy vadidegen ismeretlen gyereke. 20 évesen még most kezdődik az életed. Én a helyedben nem gondolkodnék az örökbefogadásban. Engedd el, 5 évig biztosan kivitelezhetetlen, utána is csak azok után ha van férjed, de minimum saját lakásod, biztos munkád. Ami bejelentett, nem elég ha akkor dolgozol amikor akarsz, ha meg nem akkor nem, akármennyi pénzt keresel feketén, csak a bejelentett munka számít. Ez rengeteg sebből vérzik így....

2014. nov. 13. 12:21
 35/41 A kérdező kommentje:

Csak egy kis részletre válaszolnék.

A munkahelyen én vagyok a főnök:)

Nem "feketén" dolgozom.

És ennyi. A többi nem érdekel :)))

Nézz körül, hogy hány 30-40 év körüli ember is ad legalább ennyire dacos válaszokat :)

2014. nov. 13. 12:54
 36/41 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mit dolgozol? Ha nem titok:)
2014. nov. 13. 13:08
 37/41 anonim ***** válasza:
A feketén dolgozolt úgy értettem hogy minimálbérre vagy bejelentve hiába keresed a többszörösét. Ezt főnökként is megteheted, ismerek pár ilyet:)
2014. nov. 13. 13:13
 38/41 A kérdező kommentje:

Természetesen nem titok:)

Van egy kis butikom, ruhákat-ékszereket-cipőket árulunk, ez mellett a szakmámban is dolgozom:)

2014. nov. 13. 14:13
 39/41 anonim ***** válasza:
59%

Jah, az vagyok. Szegény én.

Sztem csak simán ba**asd meg magad vmi jöttment emberrel, nem is kell tudnia róla és akkor jogilag is tiszta lesz az egész.

Eléred a célodat, mert ugye csak körülötted forog a világ, a lényeg h megkapd amit akarsz a többi nem lényeges, 20 éves főnökasszony. Gondolom 0 segítséggel raktad ezt össze, de végülis mindegy mert hiába lenne figyelemreméltó akkor sem érdemelnéd meg 1 férfi odaadását sem (mert képzeld vannak azért normális férfiak) ilyen kijelentések után te szutyok.

2014. nov. 13. 14:20
 40/41 A kérdező kommentje:

Nem is kell egy férfi odaadása sem, főleg nem az olyan embereké, mint pl amilyen te vagy :)))))))) Nagyon megnézném, hogy más ennyi segítséggel ki hova jutott volna :)) de nem ez a lényeg.

menj máshova és ócsárold a normális kedves nőket akik hozzád valóak:)))

2014. nov. 13. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!