Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedül szeretnék kis babát!...

Egyedül szeretnék kis babát! Hivatalos úton kivitelezhető egy 20 éves nőnek?

Figyelt kérdés

Egyedül szeretnék gyermeket vállalni. Lehet jönni azzal a dumával, hogy milyen egy önző hülye p*csa vagyok, de ez nem válasz a kérdésemre. Annyit még hozzáfűznék, hogy nem kell ahhoz apuka, hogy a gyermek boldog legyen!!! Én úgy nőttem fel, hogy volt mellettem "apa", de az életem pokol volt!

Hivatalos úton ezt hogy lehet megoldani? Vagy ez csak a meddő nők tehetik meg? Én nem szeretnék egy éjszakás kalandot. Amúgy is nehezen ismerkedem, nem oldódok fel senkivel sem.

2014. nov. 12. 00:24
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Rendben! Köszönöm, hogy megosztottátok velem a véleményeteket!

( a zöld kéz szeretett volna menni, de telefonról nehéz:D sorry)

2014. nov. 12. 01:43
 12/41 anonim ***** válasza:

a kommenteid stílusa is azt igazolja hogy még túl fiatal vagy (egy babához) nem bántásból, szerintem várj mert még sok minden meg fog változni.

úgy ertettem hogy rossz termeszettel ne szulj, hogy nagyon sok harag van a lelkedben. egy babahoz rengeteg turelem es lemondas kell. nem tudom mi miatt gyulolod a ferfiakat - ha gyulolod - biztos meg van ra az okod, de azt tudnod kell, hogy ha alapvetoen begorcsolo tipus vagy, intolerans es nem birod ha valaki nem ugy viselkedik ahogy szeretned, akkor nagyon nehez eveid lesznek egy gyerekkel foleg egyedül.

2014. nov. 12. 01:44
 13/41 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem egyenlő azzal hogy szülőnek tökéletes lennék, de az öcsém 14 éves koromtól egészen mostanáig velem volt!

Tisztában vagyok azzal (lehet, hogy csak részben) mekkora felelősség egy gyerek, egy kis baba!

Biztos nem úgy tűnik, de toleráns, türelmes ember vagyok !

A stílusom pedig ilyen lesz 10,20,30 év múlva is.

2014. nov. 12. 01:47
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

"A stílusom pedig ilyen lesz 10,20,30 év múlva is."

Erre ne vegyél mérget, én is mondtam ilyeneket, aztán mégis 42 évesen tök máshol tartok, sok mindent máshogy látok mint ahogy 20 évesen elterveztem. A stílusom és a hozzáállásom is sok mindenhez változott.

Olyat is tettem/mondtam, amiről korábban úgy tartottam hogy én aztán soha, mert ellenkezik az elveimmel.

2014. nov. 12. 01:52
 15/41 anonim ***** válasza:

nem nem hidd el valtozni fogsz még :) en borzaszto voltam ennyi idosen aztan megismertem a ferjem o terelt ra a helyes utran boldogtalan voltam mert nem voltak barataim a pasikban csalodtam - nekem is volt olyan gondolatom hogy majd magamnak szulok. de megismertem ot es minden megvaltozott, foleg en...ravilagitott a hibaimra es sokkal jobb ember lettem. 20 evesen el se tudtam volna kepzelni hogy 30 evesen ennyire mas vagyok. papiron mar felnottel de lelekben még lazadsz.

egyebkent nem biztos hogy a gyerekedtol megkapnad a rozsaszin feltetel nelkuli szeretetet. tudod te milyen önző, elviselhetetlen módon tud bántani egy kis kamasz? az idő persze megszépiti de addig is jó ha valKire tamaszkodhatsz es tartja a vállát ha már nem birod tovabb. ugy erzed turelmes vagy? nem ismerlek. de még egy jó kedelyu csupa sziv szuletett anyuka is kepes orakon at zokogni vagy depresszioba esni a kamaszkori problemas idoszakban. oszinte legyek? szerintem egy pillanatig se birnad, mert mar most depressziosnak tunsz.

2014. nov. 12. 01:56
 16/41 anonim ***** válasza:

15: jaj, ne is emlegesd a kamaszkort! Még csak most csapott meg az előszele, de már a maradék elveim utolsó cafatjai is mennek a kukába.

Soha olyan határozott nem voltam, mint 18-24 éves korom között. Minden, amit akkor gondoltam és éreztem, az a múlté.

2014. nov. 12. 02:01
 17/41 A kérdező kommentje:

Hát ez fantasztikus!

Köszönöm szépen az osztásokat, tanácsokat, hogy milyen fiatal és depressziós vagyok:)

Örülök, hogy ti boldogak vagytok, megváltoztatták és segített a párotok és a nehéz időkben van kire támaszkodni meg tudtok kamasz gyereket nevelni azok ellenére, hogy mennyire önző tud lenni!:) gratulálok sok boldogságot mindenkinek, ha érdekel majd leírom a KÉRDÉSRE A VÁLASZT.

Aki meg depis haljon meg :))))))

2014. nov. 12. 02:02
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
nem akartalal bantani de latod most is tipikus kamaszkent reagaltal. szerintem az amcsiknak van igaza hogy 21 evig varnak mig valakit felnottnek neveznek. ki kellene tolni nalunk is.
2014. nov. 12. 02:13
 19/41 A kérdező kommentje:

Pár mondatból meg lehet ítélni bárkit :) bele lehet látni az életébe és hogy mit hogy csinálna és nincs bizonyos dolgokra felkészülve.

Vannak fiatal szülők, egyedül álló anyukák akiktől jobbat nem ismerek!

De rendben legyen igazatok! Teljesen lényegtelen az egész :)

Köszönöm, hogy időt szántatok a velem való csevegésre.

2014. nov. 12. 02:17
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

16: nekem 3 hónapos mégis úgy megvisel ha sír és nem tudom miért hogy képea vagyok én is zokogni.

egyebkent szinten a velemenyem igazolja hogy mikor.kijottem a korhazbol elment a tejem. a ferjem eroltette a szoptatast pedig en teljesen ki.voltam, hormonok, gyermekagyi depi, uvoltoztem vele ejjel hogy hagyjon mar beken nem akarok fejni.takarodjon ki a szobabol. de mellettem allt mint mindig es ram szolt: ez még az eleje mi lesz veled később vissza akarom kapni a felesegem stb. aznap ejszaka le sem fekudtem atgondoltam rajottem hogy igaza van es masnapra minden megvaltozott a fejemben. ha ő akkor nem rázza meg a hajam talán már nem szoptatnék. látod kérdező ketten minden konnyebb. es ez csak egy apro problema volt a kamasz korhoz kepest, mégis ledöntott engem, a rendithetetlen eros.anyatigrist..

2014. nov. 12. 02:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!