Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedül szeretnék kis babát!...

Egyedül szeretnék kis babát! Hivatalos úton kivitelezhető egy 20 éves nőnek?

Figyelt kérdés

Egyedül szeretnék gyermeket vállalni. Lehet jönni azzal a dumával, hogy milyen egy önző hülye p*csa vagyok, de ez nem válasz a kérdésemre. Annyit még hozzáfűznék, hogy nem kell ahhoz apuka, hogy a gyermek boldog legyen!!! Én úgy nőttem fel, hogy volt mellettem "apa", de az életem pokol volt!

Hivatalos úton ezt hogy lehet megoldani? Vagy ez csak a meddő nők tehetik meg? Én nem szeretnék egy éjszakás kalandot. Amúgy is nehezen ismerkedem, nem oldódok fel senkivel sem.

2014. nov. 12. 00:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
vannak eros, egyedulallo anyukak akik megalljak a helyuk ezt senki nem vitatja. de par mondatodbol megitelheto hogy te még nem értél meg erre. attol hogy meg van az anyagi hatter meg nem valik senki felnotte. gondolozz ezeken szerintem senki nem akart palcat torni feletted nyilvan engem is jol kioktatna pl egy 50 eves 3 gyerekes anyuka a gyermekagyi depresszio kerdeseben de z igy van jol: segiteni tanaccsal.
2014. nov. 12. 02:26
 22/41 anonim ***** válasza:
bocsi, megyek aludni mert vegre elaludt :)
2014. nov. 12. 02:28
 23/41 A kérdező kommentje:

Szép álmokat és nyugodalmas éjszakát!:)

Nem szerettem volna senkit megbántani. Igen vannak kitoreseim amint láthatjátok, de szerintem ez nem feltétlenül azért van mert 20 éves vagyok. Igen, lehet nem nagy dolog, de mondhatni 14 éves koromtól egyedül 'neveltem' egy picit, egy olyan déd mami mellett, aki szellemileg már nem épp és nem nagyon volt a segítségemre. Én etettem(igaz nem szoptattam), itattam, fürdettem, ápoltam, gondoskodtam róla 6 évig.

Az anyagi biztonság az már csak egy plusz.. Ez az időszak amiről beszélek véget ért az életemben. Nem lennék egyedül teljesen a nagyvilágban. Igaz nem azzal a társsal az oldalamon akiről beszéltek.

Nem tudom milyen szülőnek lenni, de abban biztos vagyok, hogy jó anya lennék! Tarssal, társ nélkül. Lehet nem igy látszik, de én bízok magamban es azokban az emberekben akik mellettem állnak. Köszönöm a tanácsokat, válaszokat.

2014. nov. 12. 02:33
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

"de mondhatni 14 éves koromtól egyedül 'neveltem' egy picit,"

Igen, de most kirepül és ahelyett hogy felnőtt életet élnél (úgy látszik kimaradt neked a magad felfedezése és a társas kapcsolatok kialakítása a kortársaiddal ezért vannak gondjaid most) "keresel" egy pótlékot. Aztán ő is kirepül és otthagy..

Ahelyett, hogy belemenekülnél a gyerekvállalásba, a problémáidat kellene inkább megoldani.

Jó éjt!

2014. nov. 12. 02:54
 25/41 A kérdező kommentje:

Te így látod, én nem! :)

Nem gondolom azt, hogy problémáim lennének!

Viszont!

2014. nov. 12. 03:10
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de nem a kerdesedre valaszolok,de nem tudtam kihagyni hogy ne irjak neked.

Eloszor is en apa nelkul nottem fel,mikor megszulettem elvaltak a szuleim,soha nem ismertem,meghalt amikor nyolc eves voltam..boldog gyermekkorom volt,nem szenvedtem hianyt semmiben,edesanyam mindent megadott,Ami tole telt.DE,megis ott volt egy ur,mindig arra vagytam hogy meglatogasson,talalkozhassak edesapammal.sajnos erre Mar soha nem fog sor kerulni..

Szoval a lenyeg,hogy lehet van egy seb a lelkeden amit egy ferfi okozott,de ne altalanosits!Nem Minden ferfi egyforma!Nobe is van olyan

2014. nov. 12. 03:24
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Bocs elozo voltam,veletlen elkuldtem...

Nobe is van olyan,Aki nem sokat er,mindenkivel osszefekszik stbbb...

En elhiszem hogy fiatal korod ellenere erett vagy egyebkent,en is az vagyok.25 eves vagyok es van egy ot honapos kisfiam,imadom,mindent megtennek erre.En korulbelul ilyen erett voltam Mar husz evesen is..

2014. nov. 12. 03:28
 28/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Biztos oka volt, hogy elváltak.. Gondold el, ha együtt maradnak vagy anyukád egy olyan helyzetbe kerül, hogy nem tud szabadulni es téged megvédeni a rossztól.. Lehet mégis csak jobb az a kis űr, de boldog gyermekkorod volt.. Nem csak apám, de más férfi is sebet ejtett rajtam.. Ezt elszeretném kerülni a jövőben ugyan úgy magam és majd a születendő gyermekem miatt..Nem tartom magam olyan szinten érettnek és nem állt szándékomban bizonyítgatni, de felelősség teljes vagyok, kitartó.. Mert ha nem lenne így most nem tartanék itt ahol vagyok.. Viszont gratulálok a picihez! Sok erőt, egészséget és boldogságot!
2014. nov. 12. 03:44
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nem, törvényileg erre nincsen lehetőséged, a szabályozás korhatárhoz köti az egyedülálló nők ilyen módon történő gyermekvállalását, te ezt a korhatárt 15 év múlva fogod átlépni.

A szabályozás okkal született. Pszichológus vagyok, etikátlan volna kitérni arra, hogy mennyi sebből vérzik az indoklásod, arra viszont szeretném felhívni a figyelmed - a legnagyobb jóindulattal - hogy keress egy szakembert, akivel átbeszélheted ezt a kérdést.

2014. nov. 12. 08:46
 30/41 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

En megertelek, biztos vagyok benne, hogy nagyon sok mindent megeltel es oka van, hogy igy erzel!

Engem anyukam 21 evesen szult es mar evek ota akart kisbabat csak kereste a megfelelo apa szemelyt! En 4 eves voltam mikor apu elhagyott a tesom akkor szuletett...csodalatos anyukam van es nem erdekel, hogy egyedul nevelt a vilag legboldogabb gyereke voltam a tesommal:))

Biztatlak, hogy ha erre vagysz akkor szulj babat ( orokbefogadas szerintem nem eselyes de meg az is lehet )

Biztos vagyok benne, hogy csodas anyuka leszel;)

2014. nov. 12. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!