Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10.29-en vesztettem el, nem...

10.29-en vesztettem el, nem vedekeztunk de nem elvezett belem 11.4-en kellett volna megjonnie de nem, aznap csinaltam egy tesztet es negativ lett de azota sem jott meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. nov. 11. 05:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Bőven lehet, hogy csak megborult a hormonháztartásod. Nem írtad, hogy mennyire rendszeres a ciklusod, nem írtad, hány éves vagy.

A tesztnek még ennyi idővel utána nincs sok értelme, érdemes egy két hetet minimum várni vele.

Mit tegyél?

-sürgősen gondolkozz el a fogamzásgátló lehetőségeken, amennyiben nem szeretnél gyereket, mert az első alkalomból is simán születhet: condom/fogamzásgátló a legbiztosabbak és leginkább elérhetőek közé tartozik.

-Így, hogy ez megtörtént, én 14-e környékén csinálnék egy tesztet, amennyiben nem jönne meg, és eredménytől függetlenül elmennék nőgyógyászhoz (ha pozitív, azért, ha negatív, meg azért, hogy átbeszéljük a fog.gátlást ill. érdemes levetetni az első kenetet is, kivéve, ha nem vagy nagyon fiatal)

-beszélnék a sráccal, hogy ez így nem játszhat tovább, és mindenképp gumi addig, amíg nem hat a fog.gátló (haa nem akarsz gyógyszert szedni, akkor maradni a guminál)

Ha gyereket szeretnél, akkor meg vedd úgy, hogy nem írtam semmit!

A megszakítás csökkenti a teherbeesés esélyét de ettől még sajna elég magas marad. És nem véd a fertőzésektől sem!

2014. nov. 11. 06:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugye nem gondoltad komolyan, hogy az aktus után 5 nappal tesztet csináltál? Az akkor kidobott pénz volt... Két hétnél hamarabb nem mutatnak semmit a tesztek, a terhesség létrejöttének megvan az ideje. Elég kicsit az esélye, hogy a ciklus végén volt megtermékenyíthető petéd. Menj el dokihoz, azzal nem veszítesz semmit, legalább ajánl valami védekezési módot. Mostanra eltelt majdnem két hét a szex óta, ha holnap-holnapután újra tesztelsz, az már valószínűleg valós eredményt mutat. De nem hiszem, hogy terhes vagy, valószínűleg csak kicsit megborult a ciklusod.
2014. nov. 11. 08:08
 3/4 anonim válasza:
Elég szar élmény lesz ha rögtön az elsőtől teherbe esel.
2014. nov. 11. 08:08
 4/4 LollaBolka válasza:
Megtőrtént a dolog már kár rágódni rajta,hogy miképp kellet volna védekezni.Annyit tehetsz hogy kb.2-3 hét múlva teszt,eredménytől függetlenűl nődoki átbeszélni a védekezési lehetőségeket/életkor függő/.És ne csináljátok védekezés nélkűl mert ,ha most ezt meg is úsztad nem biztos a szerencsétek sokáig kitart.A barátodat meg nyugodtan vond bele a hogyan védekezzünk dologba izguljon ő is egy kicsit ne csak a patronokat lövőldözze irányodba esetleg beléd.Nagyonn nem biztonságos módszer a kelenfőldi kiszállós módszer.Pasi voltam
2014. dec. 7. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!