10.29-en vesztettem el, nem vedekeztunk de nem elvezett belem 11.4-en kellett volna megjonnie de nem, aznap csinaltam egy tesztet es negativ lett de azota sem jott meg. Mit tegyek?
Bőven lehet, hogy csak megborult a hormonháztartásod. Nem írtad, hogy mennyire rendszeres a ciklusod, nem írtad, hány éves vagy.
A tesztnek még ennyi idővel utána nincs sok értelme, érdemes egy két hetet minimum várni vele.
Mit tegyél?
-sürgősen gondolkozz el a fogamzásgátló lehetőségeken, amennyiben nem szeretnél gyereket, mert az első alkalomból is simán születhet: condom/fogamzásgátló a legbiztosabbak és leginkább elérhetőek közé tartozik.
-Így, hogy ez megtörtént, én 14-e környékén csinálnék egy tesztet, amennyiben nem jönne meg, és eredménytől függetlenül elmennék nőgyógyászhoz (ha pozitív, azért, ha negatív, meg azért, hogy átbeszéljük a fog.gátlást ill. érdemes levetetni az első kenetet is, kivéve, ha nem vagy nagyon fiatal)
-beszélnék a sráccal, hogy ez így nem játszhat tovább, és mindenképp gumi addig, amíg nem hat a fog.gátló (haa nem akarsz gyógyszert szedni, akkor maradni a guminál)
Ha gyereket szeretnél, akkor meg vedd úgy, hogy nem írtam semmit!
A megszakítás csökkenti a teherbeesés esélyét de ettől még sajna elég magas marad. És nem véd a fertőzésektől sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!