Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Használ a Clostilbegyt nevezet...

Használ a Clostilbegyt nevezetű gyógyszer?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy aki szedte ezt a gyógyszert mikor sikerült teherbeesnie, mennyi idő alatt?

Mi a párommal most szeptember végén álltunk neki a babaprojektnek. Kíváncsi vagyok ki milyen véleménnyel van erről a gyógyszerről?

2007. okt. 25. 20:37
 1/3 anonim válasza:
Szedtem, de első alkalommal cisztát okozott, ugyanis a Clostilbegyt után nem kaptam tüszőrepesztőt - legalábbis a jelenlegi orvosom erre gyanakszik. Jóval azután még két hónapig szedtem, de nem reagáltam rá kellőképpen. Helyette Merional injekciót kaptam, amitől végre érett tüszők is létrejöttek. Teherbeesnem még nem sikerült, de mindenkinek másként reagál a szervezete ezen gyógyszerekre. Érdemes csak az orvosodra hallgatni! ...szorítok :-)
2007. okt. 27. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia!

az egyik ismerősőm szedte egy hétig és a rá következő héten már teherbe is esett.neki negyon jó véleménye van róla mert előtte 8 hónapig próbálkotott de semmi.és most végre sikerült.de mindenkinek másként reagál a szervezete.azért még érdeklődj másoktól.

2007. okt. 30. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bevált, meg ahogy olvasgattam, sokaknak. De hát az orvos dönt...
2007. dec. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!