Tényleg nehezebb teherbe esni 35 éves kor felett? Kinek mennyi idő alatt sikerült?
Tapasztalatokat szeretnék :)
Időzítettetek (ovu környéke) vagy csak spontán?
Köszi ha leírod!
1 védekezés maradt ki 37 évesen, a 9. napon.
Nem nehezebb szerintem :D
35 évesen, ovuteszttel, első próbálkozós hónapban. :) 36 hetes vagyok.
Az első baba 2 év volt, lesz, ami lesz alapon. 31 voltam, amikor született.
Unokatesómat is 36 évesen szülte az anyukája, nem volt tervezett baba, csak becsúszott.
Nem hiszem, hogy nehezebb 35 felett teherbe esni. Egy 20 évesnek is lehetnek sajnos komoly problémái és egy 35+os is lehet makk egészséges.
Őszintén leírom neked, ÉN miben látom a nehézséget.
Annyit elöljáróban elmondanék, hogy van egy betegségem, ami nehezítheti, és esetemben nehezíti is a teherbeesést, 25 éves vagyok.
Ez a betegség, akár tud róla az illető, akár nem, a lakosság felét érinti, sokaknál tünetmentes, illetve az első szembetűnő tünet, hogy nem jön a gyerek. Mint mondtam, ez a lakosság felét érinti, tehát a 35+-os korosztályt ugyanúgy.
Viszont, míg nekem cirka 10-15 évem van arra, hogy kezeltessem magam, és olyan állapotba hozzam, sikerüljön teherbe esnem, és azt ki is tudjam hordani, addig a 35+ korosztálynak már nincs ideje minderre, nekik már gyorsan kell a gyerek, mert ketyeg a biológiai órájuk.
(Na de ez nem jelenti azt, hogy ne sikerülhetne, meg azt sem, hogy neked bármi bajod lenne. Viszont ha 35 felett vagy, akkor semmiképp se várd meg míg 1 évig nem sikerül, hanem néhány hónap után menj vizsgáltasd ki magad, mert gyorsan kell cselekedni, nincs időd :) )
szerintem nem
simán elsőre terhes lettem
36 évesen szültem :-D
Köszönöm a válaszokat, akkor még nem keseredek el :)
Nem első, hanem 4. baba lenne, de már elmúltam 35 és hát 7. próbálkozós hónapunk ez...de akkor nem adom még fel :)
Mi is 4.babat szeretnénk,8. próbalkozós honapunk.
Igaz,èn "csak"33 leszek..
Az elso kettő azonnal sikerült (24,28voltam)a harmadik 13honap utan,szoval nekem nehezebb 30felett...
Kitartas!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!