Mindenki azt mondja, ne görcsöljek rá és akkor sikerül. Na, de hogy kell nem rágörcsölni?
Évek óta várunk a babára. Nem jön...
Teák, homeó, orvos, természetgyógyász...semmi...
Mindenki azt mondja,hogy ne görcsöljek rá, majd ha már nem akarom akkor jönni fog, na de hogy a fenébe kell nem rágörcsölni???
Peteérésem rendben, férjem rendben, hormonok rendben, átjárható vagyok, még nyálkahártya vastagsága oké....
Megérzem az ovukat, figyelek nyákot, hőmérőztem, ovuteszteltem....
Próbálok nem figyelni magamra, de ha évek óta sikertelenség van, ez már nem megy :(
Ti hogyan, mikor, miért, meddig....adjatok tanácsot, ötletet légyszives!
Ismerős a szituáció. Mi 8 évet vártunk a babára. Voltak közben nagyon rástresszelős időszakaim, akkor rengeteget sírtam miatta. Aztán hekyrerázta a párom és a családom a fejem, hogy ha ezt tovább így folytatom akkor bele fogok őrülni. Sportolni kezdtem (rendszeresen jártam edzédre, a tömegközlekedést leváltottam sétára és biciklizésre). Odafigyeltem magamra a táplálkozásunkra, a vitamin és ásványi anyag bevitelünkre. Új dolgokba kezdtünk bele (lakás vásárlás, felújítás).
Végül egy olyan időszakban fogant meg a lányunk amikor annyira túlvállaltam magam (év végi könyvelés, leltár, esküvőre torta sütés, karácsonyi nagytakarítás, sütés, főzés, roham tempóban függöny varrás gép nélkül), hogy a gyerek témára még gondolni sem volt időm.
Neked is csak azt tudom javasoni, hogy ha a hobbi nem köt le akkor munkyból vállalj többet, hogy ne gondolj folyamatosan a "gyerek gyártásra" és az eddigi sikertelenségekre.
6 év után eldöntöttem, hogy baba nélkül is boldog leszek, nem fogja beárnyékolni az életemet az, hogy nem lehet babám.
3 hónap múlva pozitív lett a tesztem.
Én 3 évet vártam a babára; ráadásul nálunk még petérési gondok is voltak.
Tök egyszerű : amikor lelkiekben megnyugszol, akkor hipp-hopp sikerül. 36 negatív teszt után nem foglalkoztam a témávál, mert belefáradtam. És azonnal terhes lettem.
Lányom most múlt 3 éves; a fiam 1,5 éves és jön a 3. baba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!