Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelhetek? Vagy még várjak?

Tesztelhetek? Vagy még várjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom szinte már lerágott csont,de az olvasgatások alatt sem kaptam egyértelmű választ hisz minden kérdés más és más.

Lényeg a lényeg 3 éve élünk együtt párommal,3 hónapja házasodtunk össze és szeretnénk babócát.

(Nekem is van az első házasságomból,és neki is az előző kapcsolatából)

Október 25.-n volt a menstruációm utolsó napja,azóta többször is adtunk az élvezeteknek :)

Lehet hülyén hangzik,de azt hiszem összejött ;) Bár hinni csak a templomban.

Olyan furin érzem magam és az első gyermekemnél nem igazán éreztem ilyesmit.Olyan dolgoktól van hányingerem amiket eddig szerettem,(fogrém íze,rántott hús,hamburger,cigi és még sorolhatnám)

Mást tünet nem igazán,talán többet kell kis wc-re mennem,ill mintha feszülne a hasam.

Ne nézzetek tudatlannak,de mint mondtam nekem az első tünetmentes volt,vagy ha volt is hasonló nem emlékszem hisz már 14 év telt el azóta :D

Vettem egy tesztet a facelle nevű csodát,de mivel Németországban élek csak itthon volt alkalmam lefordítani és csak a következő menstruáció kimaradásának első napján,vagy még jobb ha a negyedik napján csinálom meg ,a használati útmutató szerint :(

Várjak addig vagy talán kimutathatja a "pozitív" eredményt akár most is ;)

Csak optimistán :)

Köszönöm hogy végig olvastátok...

2014. nov. 4. 20:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én is azon vagyok,inkább egy negatív teszt mint ez a bizonytalanság.Nehéz fizikai munkát végzek,szeretnék magamra vigyázni ;)

Nem vagyok már mai csirke,35 éves vagyok,lehet nem megy olyan gyorsan a dolog mint az elsőnél :)

2014. nov. 4. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne viccelj!!! Nagyon fiatal vagy meg:))

Szoval tesztelj mert ugysem birod ki;)

Majd azert irj mi lett:)

2014. nov. 4. 21:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Ez természetes ;)
2014. nov. 4. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Nov. 15 körül tesztelnék, előtte teljesen felesleges.
2014. nov. 5. 10:43
 15/15 A kérdező kommentje:

Nos tényleg nem bírtam ki,teszteltem egy egyértelmű negatívat :(

Tudom hogy korainak tartjátok , de nem bírtam ki.

Persze tüneteim még mindig vannak,konkrétan megőrülök a hányingertől :(

De az is lehet csak bebeszélem magamnak.

Jövő hét végén kiderül.

Mindenesetre szurkolok a várakozóknak,remélem pozitívat teszteltek ;)

2014. nov. 6. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!