Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem maradnak meg a...

Miért nem maradnak meg a babáim? Mi lehet a baj? Milyen vizsgálatokra menjek?

Figyelt kérdés

Több mint 1,5 éve próbálkozunk, eddig odáig jutottunk, hogy többször voltak halvány pozitív tesztjeim, majd pár napos, legutóbb 8 napos késéssel megjött. Hormonvizsgálaton már voltam, az tökéletes lett, a görbéim is gyönyörűek.

Mi állhat a háttérben? Nálatok volt ilyen gond?

2014. nov. 4. 07:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A kezeloorvosod mit mondott?
2014. nov. 4. 07:37
 2/12 A kérdező kommentje:

Két orvosom volt eddig, nem vették komolyan a témát. Nekem ne mondja senki, hogy sorozatosan természetes szelekcióról van szó. Van már egy gyermekem.

Most új dokihoz mentem, holnap lesz nagyobb vizsgálat. Mellette mennék még ilyen-olyan vizsgálatra, csak legyen már valami. IR miatt is lehet esetleg? Vagy valami hormon amit nem néznek egy sima hormonsornál?

2014. nov. 4. 07:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Ez két ciklussal ezelőtti hormon eredményem:

5. napi vérvétel alapján:

TSH: 1,13

Prolaktin: 133

Tesztoszteron: 0,63

SHBG: 84,2

FSH: 7,1

LH: 9,0

Ösztradiol: 248

22.-ik napi vérvétel (6. DPO)

Progeszteron: 88,0

2014. nov. 4. 07:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem jó hormonsor.
2014. nov. 4. 09:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Mi a nem jó benne? Kifejtenéd?
2014. nov. 4. 09:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 7 vetélésem volt mind a 6-7-8. hétben 10 év alatt.

Voltunk genetikai vizsgálaton, hematológián és egy rakat vérvételen és csak annyit mondtak hogy a párom is és én is teljesen egészségesek vagyunk úgyhogy így jártunk.

aztán megint teherbe estem tavaly probléma mentes terhességem volt és egészséges kisfiam született, most 7 hónapos.

De magyarázatot egyik dokitól sem kaptam.

2014. nov. 4. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
1 év alatt 3 vetélésem volt. Orvosok szerint minden a legnagyobb rendben van. Erre nem igazán tudok mit mondani nagyon sok ilyen van mostanság. Vagy az orvosok sem tudják. ..vagy nem akarják meg mondani ez mitől van. Régen nem volt ennyi gond a kismamákkal...
2014. nov. 4. 10:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom a történteket! :( Borzasztó ezeket megélni.
2014. nov. 4. 10:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Az a borzasztó benne,hogy nem mondanak semmit, vagy nem tudják az okokat.(legalább tudná az ember mire figyeljen vagy mit csináljon)
2014. nov. 4. 10:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Én sem tudom mit tehetnék még. Magán úton gondoltam elmenni vizsgálatokra, de nem tudom hogyan kezdjek neki.

Utána néztem neten a hormon eredményeknek, nem értem mi az "egyáltalán nem jó" az enyémben. Aki azt írta rossz válaszolna? Köszönöm!

2014. nov. 4. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!