Miért nem maradnak meg a babáim? Mi lehet a baj? Milyen vizsgálatokra menjek?
Több mint 1,5 éve próbálkozunk, eddig odáig jutottunk, hogy többször voltak halvány pozitív tesztjeim, majd pár napos, legutóbb 8 napos késéssel megjött. Hormonvizsgálaton már voltam, az tökéletes lett, a görbéim is gyönyörűek.
Mi állhat a háttérben? Nálatok volt ilyen gond?
Két orvosom volt eddig, nem vették komolyan a témát. Nekem ne mondja senki, hogy sorozatosan természetes szelekcióról van szó. Van már egy gyermekem.
Most új dokihoz mentem, holnap lesz nagyobb vizsgálat. Mellette mennék még ilyen-olyan vizsgálatra, csak legyen már valami. IR miatt is lehet esetleg? Vagy valami hormon amit nem néznek egy sima hormonsornál?
Ez két ciklussal ezelőtti hormon eredményem:
5. napi vérvétel alapján:
TSH: 1,13
Prolaktin: 133
Tesztoszteron: 0,63
SHBG: 84,2
FSH: 7,1
LH: 9,0
Ösztradiol: 248
22.-ik napi vérvétel (6. DPO)
Progeszteron: 88,0
Szia!
Nekem 7 vetélésem volt mind a 6-7-8. hétben 10 év alatt.
Voltunk genetikai vizsgálaton, hematológián és egy rakat vérvételen és csak annyit mondtak hogy a párom is és én is teljesen egészségesek vagyunk úgyhogy így jártunk.
aztán megint teherbe estem tavaly probléma mentes terhességem volt és egészséges kisfiam született, most 7 hónapos.
De magyarázatot egyik dokitól sem kaptam.
Én sem tudom mit tehetnék még. Magán úton gondoltam elmenni vizsgálatokra, de nem tudom hogyan kezdjek neki.
Utána néztem neten a hormon eredményeknek, nem értem mi az "egyáltalán nem jó" az enyémben. Aki azt írta rossz válaszolna? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!