Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok, lehet ebből...

Kávétejszín kérdése:

Mit gondoltok, lehet ebből még baba?

Figyelt kérdés

16-án volt peteérésem. 28-án teszteltem halvány pozitívat, másnap negatív. 30-ára nem várom, de ma is negatívat teszteltem, viszont még nem jött meg.

Szerintetek lehet még baba ebből, vagy csak szimplán késik? Már 100%, hogy mutatná a pozitívat a teszt, ha baba lenne a dologban, nem? :(

2014. nov. 1. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:

mindig ugyanolyan tesztet használtál?

amíg késik van remény:) drukkolok

2014. nov. 1. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem harmadikát akartál írni?

Amúgy mindaddig, amíg nem késik a vérzésed, addig semmi sem biztos.

Nagyon korán teszteltél. És a halvány pozitív sem biztos, hogy pozitív volt, simán lehetett egy száradási csík vagy szellemcsík, akár csak neked tűnt úgy, hogy van ott valami, pedig semmi nem volt ott.

Vagy simán lehetsz terhes attól, mert egyik nap pozitívat teszteltél, a másik nap meg negatívat. Mert ilyenkor, egy nagyon korai terhességnél számít a vizelet koncentráltsága, a teszt érzékenysége. Ha két különböző érzékenységű tesztet használsz, akkor lehet az egyik pozitív, a másik meg nem. Vagy ha kevésbé koncentrált vizeletből is csinálsz tesztet, akkor az is lehet negatív, holott terhes vagy.

Szóval erre én azt se mondom, hogy terhes vagy, de azt sem, hogy nem.

Éppen ezért teljesen felesleges késés előtt tesztet csinálni.

Majd ha nem jön meg 3-án, akkor 4-én reggeli vizeletből csinálj tesztet, de lehet jobban jársz, ha még akkor sem tesztelsz, csak ha már 2-3 napja késik. És akkor már elég biztos eredményt mutat a teszt.

2014. nov. 1. 16:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, mindig X-epil tesztet. Az egyik negatívnál a kis pohárkába rakósat, de egyébként a vizeletsugarasat mindig.
2014. nov. 1. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:

30-ára nem vártam. :)

Ez volt a halvány pozitív:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Bocsi, ez 27-én volt. 30-ára nem vártam, ma reggel negatív, de még semmi jele a menstruációnak.

2014. nov. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!