Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leírnátok mit gondoltok?...

Leírnátok mit gondoltok? Picit félek h nem baba hanem inkább baj van.

Figyelt kérdés
Szóval babát tervezünk ez a 6.hónap.Volt 2x pozi teszt de megjött,ezért voltam dokinál 9.én kiderült h PCO gyanús vagyok mind a 2 petefészkembe lánc szerűen vannak apró pici tüszők. Mondta a doki h van tüszőrepedésem (akkor a ciklus 23.napján voltam) mert van hasüregi folyadék és 9.5 mm-es nyálkahártyám volt akkor. Leginkább 27-30 naposak a ciklusaim(de múlthónapban 32 napra jött meg) ma van a 33.nap csináltam egy tesztet amire nem mondanám h na ez tuti pozitív van ott valami csík, rózsaszín és vastag de ablaknál kell nézni meg forgatni hogy lássam. Picit émelygek, szédülök meg sokat pisilek volt/van megjön érzés se elmúlik. Megegyeztünk a dokinővel h ha pozi a teszt szedem a duphastont reggel, este amíg nem megyek hozzá ismét. Szerintetek szedjem?? Vagy várjam meg amíg egyértelmű pozi lesz és nem kell forgatni? Vagy csak a PCO miatt késik? mert tudom h ez okoz kimaradást...félek h ha kimarad akkor valami történik oda bent és nem lehet már babám meg stb...eddig nem maradt ki egyszer sem késett 1-2 napot vagy hamarabb jött de minden hónapban megvolt rendesen.Am volt már egy missed ab-om :( Mit gondoltok?

2014. aug. 19. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Én azt csináltam, hogy minden nap teszteltem. 3 nap múlva már látszik a tendencia. Én akkor kezdtem el szedni.
2014. aug. 19. 15:37
 2/8 F.B.I. ***** válasza:
Szia! Ha a 23. ciklusnapon volt peteérésed, akkor elvileg 35-37. napon kellene pozitívat tesztelned. Szimplán csak az történ, hogy késői peteérésed volt és még kevés a HCG-d, ha teherbe estél. Szerintem még a ciklusod nem tart ott, hogy eleve pozitívat tesztelj, ma vagy a 10 dpo-n. Én elkezdeném a gyógyszert és tesztelnék 2 nap múlva, aztán megint 2 nap múlva. ha + akkor doki, ha -, akkor abbahagynám a gyógyszert.
2014. aug. 20. 13:01
 3/8 A kérdező kommentje:
nem akkor volt peteérés :) csak a dokinő mondta h megtörtént már mert van folyadék. Am ma délelőtt megjött úgy h m1 :( melóm nem engedi most a szabit (most kezdtem) úgy h októberben vérvétel. És majd kiderül mi a baj :( Egyre kevesebb reményem van a babával kapcsolatban :S Ezek szerint ha ilyen teszt van akkor az negatív..mert amúgy ott a csík még ma is..na m1 is :S
2014. aug. 20. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor talán Te az a típus vagy, akinek már ovutól szednie kell a progit.

Sajnálom. :(

2014. aug. 20. 15:24
 5/8 A kérdező kommentje:
lehet :( vérvétel megmondja majd októberben. Felhívom majd a dokinőt h megjött és h októberben lesz csak vérvétel meló miatt. 1x majd csak sikerül.
2014. aug. 20. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
2014. szept. 20. 13:14
 7/8 A kérdező kommentje:
2014. szept. 20. 13:14
 8/8 F.B.I. ***** válasza:
:D
2014. szept. 20. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!