Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leírnátok ti mit gondoltok?

Leírnátok ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Holnap lesz egy hete h nőgyógyásznál voltam akkor a ciklus 23. napján, akkor 9.5mm volt a nyálkahártya mondta a doki h ez nagyon jó ebből akár még baba is lehet. 27-30 naposak leginkább a ciklusaim de múlt hónapban 32 napra jött pozi teszt mellett :( (ezért is mentem dokihoz majd most kezdem a vizsgálatokat hormonsor stb..) ma vagyok a 29.napon mensinek jele nincs. Picit émelygek, elég sok folyásom van hol krémes hol vizes meg szétszakad a fejem annyira fáj.Tegnap fájt a derekam és volt megjön érzés de elmúlt. 2 kérdésem lenne: Hány mm lehet most a nyálkahártya (kb) ? és Van esély a babára szerintetek? olvastam h van folyás mensi előtt és ez picit elszomorít. Nektek volt folyásotok mensi vagy baba előtt?

2014. aug. 15. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
igen van folyasom mensi elott de nem sok. Gyerekem meg nincs !
2014. aug. 15. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Én túl sokat nem tudok nyilatkozni, de azt a keveset leírom, hátha segít.

Nekem 29-32 napos ciklusaim vannak, most a 10.-ik napon 7 mm-es volt a méhnyálkahártyám. Másik ciklusban a 13.-ik napon 10 mm-es volt. Egyik alkalommal sem voltam terhes.

2 éve volt egy méhenkívüli terhességem, akkor 13 mm-es volt a nyálkahártyám mensi kimaradásakor, erre azt mondta a doki, hogy szép vastag, valószínűleg baba van, de petezsákot nem látott. (Utólag már tudom miért.)

A vizes folyás jelezheti a közelgő menstruációt is, de másoktól hallottam, hogy terhesség miatt is jelentkezhet.

Első terhességem a 7.-ik hétben derült ki, nem is gondoltam hogy kismama lehetek. Leírom miket tapasztaltam a tesztelés előtt: mindennapos fejfájás, lábszár feszülés, állandóan szomjas voltam, és sokat pisiltem.

Szerintem reggel tesztelj egyet, hátha kétcsíkos lesz!

Drukkolok!

2014. aug. 15. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó sokat segítettél :) Köszönöm. 6. próbálkozós hónapunk már volt 2x + a teszt de sajna megjött :( így ha most pozi lesz akkor van duphastonom kell szednem. 22.napon nagyon begörcsöltem menni alig tudtam ráolvastam itt beágyazódásnak írták. De tesztelni nem merek. Sokat szurkált/szurkál a hasam. 2 hónapja már úgy jött meg h az egész mellbimbóm bebarnult körülötte is és alig tudtam hozzá érni azt hittem sikerült a baba de nem. Most ez a "tünet" nincs mellemnek semmi baja. azok vannak amiket a fentiekben leírtam. Nem tudom mikor teszteljek :/ Hétfőn lesz a 32.nap azt szerintem megvárom és majd kedden első pisiből ha addig nem jön. Nem volt nekem ilyen rendszertelen sosem csak december volt egy missed ab :( és azóta...minden reggel félve kelek fel h megjött-e ...és nem tudok igazán pozitívan a dologhoz állni.. :( azt gondolom h áh biztos nem jött össze nekem? miért lenne olyan nagy szerencsém...ebben a hónapban már nem néztem a peteérést..nem számolgattam együtt voltunk és élveztem..úgy h azt sem tudom mikor volt ovu..
2014. aug. 15. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! És teljesen biztos, hogy nincs baba? Nekem 32 napos ciklusaim voltak, és 4 gyerekem van, mind a 4 terhességem elején 3 menzeszem mindig megjött.
2014. aug. 15. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
igen biztos :( + teszt aztán 3 napig mensi..csináltam tesztet utána mert kevés ideig tartott és az már nega lett utána rá 2 hétre mentem dokihoz (ma egy hete) és nem látott semmit. Viszont ma sem jött még meg :) 30.nap
2014. aug. 16. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!