Mit gondoltok ez negatív lehet, hogy már képzelődöm?
Előre bocsátom tudom,hogy sok ilyen kérdés van,csináltam egy tesztet mert mostanában sokat émelygek,sokat van hányingerem. Elsőre negatívnak láttam d ha jobban megnéztem láttam egy nagyon halvány csíkot.Megnéznétek? Előre is köszönöm!
Látom, mire gondolsz, de erre én még azt mondom, hogy egyértelmű negatív.
Mikor (nem) kellene megjönnie?
Én is látom, amit te látsz, de ez még bármi lehet. Ha 2 nap múlva tesztelsz, és erősödik, akkor biztos baba. Nekem is volt ilyen múlt hónapban, de sajnos pofára estem rendesen, mert megjött napra pontosan. Megfogadtam, hogy ezután csak akkor tesztelek, ha nem jön meg, mert óriási csalódás volt.
Szóval ez még kétesélyes, én mindenesetre drukkolok neked, hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnéd! :)
Utolsó!
Nem érdemes hiú ábrándokat kelteni a kérdezőben. Az esetek jelentős részében akik ilyet teszteltek nem volt baba. Többek közt nekem sem.
Sok a hibás teszt vagy amin kivehető a reagens helye, ám ettől függetlenül negatív.
Persze szívből drukkolok, hogy olyan eredményt mutassanak a későbbi tesztek amit a kérdező szeretne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!