Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok ez negatív...

Mit gondoltok ez negatív lehet, hogy már képzelődöm?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom tudom,hogy sok ilyen kérdés van,csináltam egy tesztet mert mostanában sokat émelygek,sokat van hányingerem. Elsőre negatívnak láttam d ha jobban megnéztem láttam egy nagyon halvány csíkot.Megnéznétek? Előre is köszönöm!

[link]

2014. aug. 4. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Még az is lehetséges, hogy csak kémiai terhesség ami végül nem tapadt meg. Abban az esetben is produkálhat ilyet a teszt, úgy tudom.

Lehet, hogy nálam is ez történt.

(Én írtam korábban, hogy két hete ilyet teszteltem)

2014. aug. 5. 10:05
 12/16 A kérdező kommentje:

Na ma megismételtem,szerintetek ez? Lehet megint kápráznak a szemeim pedig igazából fogalmam sincs minek örülnék jobban.

[link]

2014. aug. 6. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem negativ
2014. aug. 6. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:

eredetibe tedd fel.

felesleges negatívba tenni a képet, ha pozitív akkor az eredetiben is látszik.

2014. aug. 6. 17:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Negatívban fényképeztem,mert nem voltak jók a fények így nagyon homályosak lettek az eredetik.
2014. aug. 6. 18:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Csont negatív!
2014. aug. 7. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!