Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Újabb halvány poziteszt, de...

Újabb halvány poziteszt, de most menstruáció után, és Clearblue-val. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Menstruáció után vagyok most közvetlenül, de csak 3 nap barnzás+2 nap gyenge vérzés volt. (Ennyi is szokott egyébként lenni tehát idáig nincs semmi fura). De maga a ciklusom furcsa volt, sokkal rövidebb, mint szokott, és volt egyszer barnázás a 10.dpo-n is, majd a 21. ciklusnaptól indult barnázás. Ma reggel ezt teszteltem Clearblueval, igaz, kb 15-20 perc után néztem meg. Tudom, van ezer kérdés, de ti mit gondoltok? Lehet még baba?

[link]

A második csík majdnem annyira erős (vagy inkább halvány), mint a kontroll csík.

#teherbeesés #Clear Blue #Clearblue visual
2014. júl. 14. 09:19
 1/9 A kérdező kommentje:

Azért teszteltem egyébként újra, mert olyan furcsa érzésem van, amilyen korábban nem volt. Teszteltem egy Presense 10mIE-sel is, ami elvileg érzékenyebb, az full negatív, de ez már a 2. pisi volt(igaz, nem ettem, nem ittam előtte).

Ha rendesen időre jött volna meg a szokás szerint, akkor csak 4 nap múlva kellene megjönnie legkorábban.

2014. júl. 14. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nem halvány pozi! :) Tehát akkor most vége a "mesudnak"? Elvesztettem a fonalat.
2014. júl. 14. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egy sima tesztcsíkot is, ha pozi lesz irány a doki. Engem megtréfált már ez a teszt, ezért sem hiszek neki. Drukkolok!
2014. júl. 14. 10:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, vége van, ciklus 21-23. napján pecsételés, 24-25.en két nap nem erős vérzés, ma van a 26. nap. Olyan sokan írták, hogy gyengébb vérzéssel nekik is volt, hogy az első hónapban "megjött", és terhesek voltak mégis, nekem meg még mindig fura érzésem volt, gondoltam csinálok egyet.

Csináltam egy ennél elvileg érzékenyebb Presense tesztet kb. fél órával ezután a Clearblues után, az full negatív.

2014. júl. 14. 12:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Külföldön élsz? Ha nem, akkor vegyél xepilt, ha meg igen, akkor egy first responset. Lehetséges a terhesség egyébként, legtöbbször a 10-es tesztek nem is érzékenyebbek a 25-seknél, meg reggeli elsőből kellene tesztelni. Drukkolok!
2014. júl. 14. 13:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi! Külföldön élek, sajnos itt nincs x-epil, van Presense, Testamed meg Clearblue, és kb. ennyi. Viszont megyünk haza 2 hét múlva, szerintem azt kivárom, és veszek otthon egy x-epilt. Addigra már aztán igazán ki kell, hogy mutassa, ha van valami:)

Köszönöm szépen a válaszokat, és a bíztatást!

2014. júl. 14. 14:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Végül ugyanez a Clearblue teszt negatív lett ma, igaz, nem elsőből, de mostanra 1 hét alatt már ki kellene, hogy mutassa bármikor.
2014. júl. 21. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha negatativ ha pozitiv menjel el orvoshoz mert,az egyik barat.n is pozit tesztely utana negativat,elment orvoshoz hogy most akkor mi van???es szisztaja volt..!!!!

Jobb megnyugodnod hogy babas vagy e vagy nem... mert a teszt okoz hamis eredmenyt de inkabb negativ mert a baba nem bir eleg hcg hormon terlemni...

mint hogy pozitiv legyen hamis eredmenykent....

Olyat mar halottam hogy nabas volt es a negativ a teszt

Olyat viszont nem hogy pozitiv es csak a teszt tevedet...iluen esetben a nödokidat keresd fel amilyen hamar csak lehet!!

2014. aug. 19. 17:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a valaszod, meg aznap teszteltem egy erzekenyebb 10es teszttel, ami full negativ lett, es 2 nap mulva egy masik 10-es is negativ, erre ra egy hetre is negativ, de elmentem orvoshoz is, biztos, ami biztos. Nem volt ciszta, mindent rendben talalt. Azota meg is jött meg egyszer, teljesen szokasosan. Ha lett volna barmi, akkor az aznapi 10-es tesztnek, vagy a ket nappal ra következönek is mutatnia kellett volna. Szoval szerintem tenyleg hibas volt a teszt.
2014. aug. 20. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!