Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség jele? (bővebbe...

Lehet terhesség jele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
2napja úgy ébredek reggelente hogy hányingerem van de éhes is vagyok de igazán nem is tudom hogy mit ennék.Mindig oda voltam az édességekért bármikor de mostanában valahogy azok se kellenek.se a sós se az édes.aztán elmúlik ez az érzés és nap közben újra elő jön.aztán egyszercsak elmúlik.volt valakinek hasonló?
2014. nov. 1. 12:48
 1/1 anonim ***** válasza:
A terhességnek ezt a jelét,pl émelygés,hányinger a Hcg hormon jelenléte okozza a szervezetedben,az első egy-két hétben ennek a mennyisége elenyésző,még a direkt ennek a hormonnak a kimutatására kifejlesztett tesztek sem mutatják ki,csak a 3. 4. hét körül ..akkor kezdenek jelentkezni a tünetek,mell feszülés,fáradékonyság,stb..,én pl az ötödik héten kezdtem a rosszulléteket... ha nem múlik el,esetleg csinálj egy tesztet.. de ha mondjuk 3 napja lett vége a menstruációdnak,akkor kizárt,hogy ezek a tünetek terhességet jeleznének...
2014. nov. 4. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!