Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez lehet terhesseg?

Szerintetek ez lehet terhesseg?

Figyelt kérdés
Lehetseges hogy a terhesseg 2. honapjaban, mar nagyobb a hasam, v. csak bekepzelem? Mostanaban, amikor meg nem is reggeliztem, es nezem a hasamat, en latom nagyobb mint hetekkel ezelott. Napkozben is, es este padig ismet latom hogy nagyobb mint szokott lenni. Csak annyi a valtozas, hogy tobbet eszem mint szoktam. Amugy mindig vedekezes nelkul szeretkezunk mert babat szeretnenk mar nagyon.
2014. okt. 31. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem, most akkor terhes vagy? Tesztet csináltál?

Amúgy igen, gyakori a puffadás koraterhességben,amitől nagyobbnak látszik a has estére, reggelre eltűnik.

2014. okt. 31. 17:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt. A mult havi mensim megvolt de nem volt olyan mint szokott lenni azelott. A verzes is kevesebb volt, es csak 2 napos volt. De olvaom, a terhesseg elso honapjaban meg van hogy megjon a mensi. Remelem a jovoheten elmarad, ami 5. en lenne. Akkor tudom meg hogy terhes vagyok e vagy nem.
2014. okt. 31. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A has mérete nem mérvadó! Tudod, mikortól látszódik a terhesség egyformán körülbelül mindenkinél? Valamikor a 20. hét körül. Kizárt dolog, hogy a 2. hónapban, tehát a 8. hét táján a terhesség látszódjon. Ez lehetetlen! Tudod miért? Mert csak pár mm-es embrióról beszélünk még akkor és a méhed is bőven a medencédben helyezkedik el. Ha csak erre alapozol, akkor tuti nem a terhesség miatt fújódott fel a hasad.
2014. okt. 31. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!