A halvány csík is csík?
Figyelt kérdés
Hétfőre várom...vagyis nem várom,hogy megjöjjön. Tegnapelőtt negatív lett a teszt,ma viszont egy alig látható 2. csík is megjelent. Annyira halvány volt,hogy majdnem nem is vettem észre.
Dél óta viszont a PMS tüneteit veszem észre magamon. Ezek csak mensi előtti nap szoktak jelentkezni.
Nem értem a testem.
Ja,és folyton éhes vagyok
Ugye lehetek terhes?
2014. okt. 31. 17:42
2/26 anonim válasza:
Én is hétfőre nem várom. Akármi lehet még, igen! Holnapra erősödni fog, legkésőbb hétfőre tuti látható lesz rendesen, ha baba! :)
3/26 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz:)))
Drukkolok nagyon!! Kepet nem tudsz feltenni vagy nagyon halvany?
4/26 anonim válasza:
fotó?
igen lehetsz.
3 gyerkőc anyuja
5/26 A kérdező kommentje:
Csak már nem bírtam várni hétfőig beraktároztam itthon a teszteket. Férjnek montam,csak hétfőn engedjen tesztelni...most meg nem tudom hol vannak a tesztek,mert szerinte ha nem dugja el,akkor nem marad hétfő reggelre...persze túl jól ismer,és igaza van,de ezt neki nem mondom meg. :-)
2014. okt. 31. 17:55
6/26 anonim válasza:
Ha elolvastad volna a használati útmutatót azon rajta van h a halvány is csík. Nem értem az embereknek miért ilyen nehéz elolvasni és értelmezni.
7/26 anonim válasza:
:)
Ferjed tud valamit, en sem birnek varni hetfoig:))))
8/26 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de nekem már volt,hogy megjött halvány csik után! A tuti megvárni a nemvártat... ha nagyon türelmesek vagyunk, még ahhoz hozzáadunk egy hetet és doki...
9/26 anonim válasza:
én is hétfő keddre nem várom. kicsit görcsölgetek. jó neked, hogy láttál pici halvány csikot! :)
10/26 anonim válasza:
Nem tudsz kepet felrakni a halvanyrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!