Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A halvány csík is csík?

A halvány csík is csík?

Figyelt kérdés

Hétfőre várom...vagyis nem várom,hogy megjöjjön. Tegnapelőtt negatív lett a teszt,ma viszont egy alig látható 2. csík is megjelent. Annyira halvány volt,hogy majdnem nem is vettem észre.

Dél óta viszont a PMS tüneteit veszem észre magamon. Ezek csak mensi előtti nap szoktak jelentkezni.

Nem értem a testem.

Ja,és folyton éhes vagyok

Ugye lehetek terhes?

2014. okt. 31. 17:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem tudok képet rakni,mert kidobtam a tesztet

Hétfőn csinálom a következőt. Ha abban is bizonytalan leszek,akkor azt felrakom.

2014. nov. 1. 19:33
 12/26 anonim ***** válasza:
kidobtad a halvány pozi tesztet....na tudod kit nézzél hülyének .....hát mutass már nekem egy nőt aki gyermeket szeretne van egy halvány pozi tesztje és kidobja....de lehet én vagyok hülyén összerakva.....
2014. nov. 1. 19:54
 13/26 anonim ***** válasza:
de azért gyk-zol....na mindegy.....most nem azt mondom hogy az ember szugerálja fél óránként, de hogy ki nem dobnám az tuti
2014. nov. 1. 19:57
 14/26 anonim ***** válasza:

Miért utolsó te minden tesztet megtartassz??

Én az első babámnál egy hét késés után csináltam tesztet és mivel nem tervezett volt nem hittem neki és még csináltam jó párat és csak a legerősebbet tartottam meg. Most a másodiknál 2 hét késés után csináltam tesztet erős pozi egyet csináltam és ezt tartom meg. Halványat minek megtartani? Azon hamar nem is fog látszódni!

2014. nov. 1. 19:58
 15/26 anonim ***** válasza:
amikor babás lettem csináltam tesztet ....de elvetéltem és igen elraktam egy dobozba emlékbe...de ha megmaradt volna akkor is elraktam volna 2013 április....de egyébként azért szerintem ritka hogy valaki halványat tesztel és kidobja hagyjuk már megkérdezi hogy terhes e de a képet nem teszi fel....kicsit gyanús nekem.....sokat gyk-ok elég sok szórakozó egyén van itt....sajna :(
2014. nov. 1. 20:03
 16/26 anonim ***** válasza:
ja és a halvány és az erős is ugyanúgy látszik de ha gondolod felrakom neked....
2014. nov. 1. 20:05
 17/26 anonim ***** válasza:

En meg a szellemcsikosat is felraktam;) persze kidobtam kesobb de amig benne volt a pakilban a baba addig tutti ki nem dobtam volna:)

Na mindegy nem vagyunk egyformak!

Remelem hetfon pozit tesztelsz! Drukkolok!!

2014. nov. 1. 20:06
 18/26 anonim ***** válasza:
hát én is így gondolom utolsó hozzászóló ahogy te....
2014. nov. 1. 20:09
 19/26 anonim ***** válasza:

Van, aki őrzi a pisis papírcsíkot, van, aki nem. 10 perc után már úgy is értékelhetetlen, akárhogy is néz ki. Én nem tartottam meg, minek?

Drukkolok, hogy baba legyen! Írj majd! :)

2014. nov. 1. 20:31
 20/26 anonim ***** válasza:
azért mert nem pisis papírcsík....akinek az ott már bajság van az anyai ösztönnel
2014. nov. 1. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!