A halvány csík is csík?
Hétfőre várom...vagyis nem várom,hogy megjöjjön. Tegnapelőtt negatív lett a teszt,ma viszont egy alig látható 2. csík is megjelent. Annyira halvány volt,hogy majdnem nem is vettem észre.
Dél óta viszont a PMS tüneteit veszem észre magamon. Ezek csak mensi előtti nap szoktak jelentkezni.
Nem értem a testem.
Ja,és folyton éhes vagyok
Ugye lehetek terhes?
Nem tudok képet rakni,mert kidobtam a tesztet
Hétfőn csinálom a következőt. Ha abban is bizonytalan leszek,akkor azt felrakom.
Miért utolsó te minden tesztet megtartassz??
Én az első babámnál egy hét késés után csináltam tesztet és mivel nem tervezett volt nem hittem neki és még csináltam jó párat és csak a legerősebbet tartottam meg. Most a másodiknál 2 hét késés után csináltam tesztet erős pozi egyet csináltam és ezt tartom meg. Halványat minek megtartani? Azon hamar nem is fog látszódni!
En meg a szellemcsikosat is felraktam;) persze kidobtam kesobb de amig benne volt a pakilban a baba addig tutti ki nem dobtam volna:)
Na mindegy nem vagyunk egyformak!
Remelem hetfon pozit tesztelsz! Drukkolok!!
Van, aki őrzi a pisis papírcsíkot, van, aki nem. 10 perc után már úgy is értékelhetetlen, akárhogy is néz ki. Én nem tartottam meg, minek?
Drukkolok, hogy baba legyen! Írj majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!