Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti sem láttok semmit ezeken a...

Ti sem láttok semmit ezeken a teszteken?

Figyelt kérdés

A legfelső csak egy kontrollteszt, egy régebbi negatívom. A 2. tesztet 28-án csináltam (10.dpo), a 3.-at 29.-én (11. dpo) a 4.-et 30-án (12.dpo) és az utolsót ma reggel, 14. dpo-n.

[link]

[link]

Negatív az összes, ugye? :(

2014. nov. 1. 10:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

10 Tök jó, mert akkor még akár terhes is lehetsz, nem akarlak bíztatni, de azzal, h csináltál kb. ezer negatív tesztet, abban az időszakban, amikor általában a terhességi teszt nem mutat ki semmit, terhesség esetében sem, azzal még nincs bizonyítva, hogy nem vagy terhes.

Persze mindenkinek más a hobbija, lehet hogy neked a tesztelés.

2014. nov. 1. 12:16
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es: a teszt igenis ki tudja mutatni, akár már a 9. dpo-n is a terhességet! Tényleg nem értem, hogy miért baj nektek, hogy csináltam pár tesztet. Ha nem tetszik a kérdésem, nem kell válaszolni!
2014. nov. 1. 12:25
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem, akkor próbáld meg 2 nap múlva újra, nekem 5 nap késésnél volt egyértelműen szépen látható második csík.

Persze előtte én is teszteltem, már a nemvárt előtt 2 nappal is, nagyon halványan mutatta, de akkor nyugodtam meg, amikor egyértelműen erősen 2 csíkos lett.

2014. nov. 1. 12:30
 14/19 anonim ***** válasza:
lehet sikerült is, csak épp nem akkkro fogant amikor te gondoltad, ne add fel, míg nem jön meg van remény. (utolsó voltam)
2014. nov. 1. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Kedves kérdező! A tesztben van egy teljesen világosan érthető használati utasítás, ami általában azt tartalmazza, hogy akkor tesztelj ha kimaradt a menstruációd. Igaz, hogy ennek ellenére néhány esetben valóban kimutatja a teszt korábban is a terhességet, de ez ritka. Olyan is van, aki terhesen menstruál, az is viszonylag ritka. Sőt még olyan is, hogy a teszt negatívat mutat és mégis terhes valaki, de nem ezekből kell kiindulni. A nagy átlag, ha a menzesz kimaradása után tesztel és terhes, akkor azt kimutatja a teszt, tehát nem a kisszámú eltérő esetre kellene fókuszálni szerintem, mert csak saját magadat idegesíted fel vele, az pedig megnehezíti a teherbeesést. Már eleve a szexnek is úgy kellene működnie, mintha nem akarnátok gyereket, csak simán kívánnátok egymást és együtt akarnátok lenni, bizonyított, hogy ilyen módon sokkal hamarabb lesz gyerek. Barátnőmnek 34 évesen, így jött össze 2 hónap alatt (első terhesség), még az ovulációjával sem foglalkozott, csak szerették egymást a férjével.
2014. nov. 1. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom akinek ennyire fáj h mást is írni fognak a választ adók akkor minek ír ki kérdést.Bármelyik kérdést elolvasod láthatod h nem csak arra válaszolnak, gondoltad h te kivétel vagy?

A teszt meg a kimarad mensi után mutat pontos eredményt ezen mit nem lehwt megérteni?! Előtte marha ritka ha kimutatja. Ha meg pozi akkor nem kell bűvölni meg ide felrakni mert tisztán látni fogod!

2014. nov. 1. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Tenyleg nagyon durva, hogy ennyi tesztet csinaltal. Mi 5 evet vartunk a babara, de csak akkor csinaltam EGYET, ha kimaradt a menstruacio. Ez beteges. Es ami szamomra meg erthetetlenebb, hogy ezek total egyertelmuen negativ tesztek, nem ertem minek kellett ide felrakni. Nincs olyan ember, aki ezeken lat masodik csikot, es ezt te is tudhattad, ha van egy csopp eszed.
2014. nov. 1. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:
44%

Miért faj nektek,hogy mas hogyan èli meg ezt a teherbe esés dolgot?!!!Nem vagyunk egyformák,ès szerintem nem kéne más feltett ítélkeznetek!Mellesleg csak tesztelt nek várt elott es nem bűncselekmény követett el....

Kedves kérdező,ezek nega tesztek,sajnalom!

Amugy 3gyermekem közül a legkisebbet nekem nem várt elott 6nappal mutatta a teszt,szoval van amikor előbb jelzi.(nyilvan mert nem középidoben fogant)

2014. nov. 1. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:
54%
Mind negatív. Egyetértek azokkal, akik szerint oltári butaság ez az ész nélküli tesztelés, ne haragudj...Életemben 5 tesztet csináltam meg, 39 vagyok, 3 gyerekkel...Csak akkor vettem tesztet, amikor már 2-3 napja késett.
2014. nov. 1. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!