Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti sem láttok semmit ezeken a...

Ti sem láttok semmit ezeken a teszteken?

Figyelt kérdés

A legfelső csak egy kontrollteszt, egy régebbi negatívom. A 2. tesztet 28-án csináltam (10.dpo), a 3.-at 29.-én (11. dpo) a 4.-et 30-án (12.dpo) és az utolsót ma reggel, 14. dpo-n.

[link]

[link]

Negatív az összes, ugye? :(

2014. nov. 1. 10:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sajos mind negatív.
2014. nov. 1. 10:58
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Negatív!

De miért nem várod meg h kimaradjon v inkább késsen és akkor nem ekkora csalódás?!

2014. nov. 1. 11:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én negatívnak látom, sajnálom.
2014. nov. 1. 11:02
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
negatív...de ne csináld ezt magaddal, ne tesztelj ennyit mert bekattansz
2014. nov. 1. 11:11
 5/19 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem így nem is lehetb teherbe esni, ha valaki egyfolytában ezen kattog. Ezer helyen elmondták már, hogy ez mennyire megnehezíti a teherbeesését, mégis tele van olyan nőkkel a gyk, akik a hőjükön, ovulációjukon, különböző folyásaikon és a tesztjeiken kívül mással nem tudnak foglalkozni. A normális az lenne kedves kérdező, ha valamennyire tudnád, hogy mikor ovulálsz és előtte, vagy közben szexelnél és ennyi, én pl. érzem az ovumat, nekem könnyű, ha nem érzed, akkor egyszerűen számold ki, hogy mikor van a középidő és ennyi. Ja és amíg nem marad ki a menzesz, addig nem mutat semmit a teszt, ez csak pénzkidobás és hülyeség, amit csinálsz.
2014. nov. 1. 11:19
 6/19 anonim ***** válasza:
34%

Te most komolyan ennyi tesztet csináltál??!

De miért??Miért nem várod meg,amíg nem jön meg!??

2014. nov. 1. 11:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy most miért kell ennyire letámadni engem. Csak feltettem egy kérdést! Ha már ti is ennyi ideje próbálkoznátok a babáért, lehet hogy ugyan ezt csinálnátok, és ugyan ennyit tesztelnétek!
2014. nov. 1. 11:26
 8/19 anonim ***** válasza:
38%
3 éve várunk babára és NEM csinálok ennyit tesztet,nem bolondultam meg!!Te viszont igen...
2014. nov. 1. 11:51
 9/19 anonim ***** válasza:
63%

OFF: Senkinek semmi köze, ki mennyi tesztet csinál, mikor és hogyan.

Ő feltett egy kérdést, erre annyi választ kellett volna adni, hogy "igen, sajnos én is negatívnak látom"

Nem kioktatást kért.

ON: Kedves kérdező, sajnálom, de én is negatívnak látom. Mikorra nem várod? Érezted az ovudat?

2014. nov. 1. 11:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Tegnapra nem vártam, éreztem az ovum és együtt is voltunk jókor. Nagyon reménykedtem ebben a hónapban...
2014. nov. 1. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!