Láttok valamit ezeken a teszteken?
2012. szept. 18. 15:03
1/11 anonim válasza:
Én sajnos nem látok két csíkot! A görbéd viszont biztató!
Mikorra nem várod?
2/11 anonim válasza:
Kifolyt a szemem annyira néztem, de nem láttam rajta 2 csíkot.
3/11 anonim válasza:
a 2.képen látok halvány 2.vonalat. Mikorra nem várod?
4/11 A kérdező kommentje:
A két teszt ugyanaz:) Holnap, holnaputánra nem várom, bár az előző ciklusom 27 napos volt.
2012. szept. 18. 15:07
5/11 anonim válasza:
En ki is nagyitottam de nem latok ket csikot :( probald meg holnap megint :)) drukkolok
6/11 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy csak a 14-15. napon volt tüszőrepedésem? Azt olvasgatom itt, hogy pozitív ovu teszt után 12-36 órán belül történik meg, akkor még beleférne az is...
2012. szept. 18. 15:08
7/11 anonim válasza:
Én se látok két vonalat...De ettől lehetsz terhes, csak 2-3 nap múlva tesztelj.
8/11 A kérdező kommentje:
A 10-es tesztnek már mutatni kellene valamit, nem?
2012. szept. 18. 15:12
9/11 anonim válasza:
Kéne, de azt mondom, h csak nemvárt napján mutathat pozit a 10-es tutira.. Na meg előtte reggeli pisiből stleg . De inkább a nemvárt napja a 10-es is,és főleg reggeli pisiből.
10/11 anonim válasza:
megcsináltam negatívba,de nem látszik 2. csík :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!