Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babat szeretnenk de nem tudom...

Babat szeretnenk de nem tudom melyiket valaszam?

Figyelt kérdés

Nem jon a baba masfel eve mar sajmos.voltam kivizsgalason minden renben van.ciklusaim is szabalyosak.32.naposak.

Nogyogyasz azt javasolta hogy probaljuk meg most a premenst vagy a baratcserjet hatha sikerul.olvasgatam utana es ugy latom hogy a premens sok nonek kesett a menstruacioja.

Melyiket valaszam?

Egy kis tapasztalat jol jone akik szedtek a fenti gyogyszereket.

Nem szeretnem ha a pontos ciklusomat kitolna valamelyik.

2014. okt. 31. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Párodat kivizsgálták már. Ha rendszeres ciklusaid vanna. Rendben vannak a hormonjaid, inzulinod van peteérésed, akkor a párodat is ideje lenne kivizsgálni illetve egy átjárhatóságit csinálni neked. A fenti szerek van akinek jók van akinek ártanak.
2014. okt. 31. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a cickafark-palástfű tette rendbe a ciklusomat, szép ovut és luteálist köszönhetek neki. A barátcserje nekem nem használt semmit, 3 hónapig szedtem. A tea az első ciklusban rendbetett.
2014. okt. 31. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Másfél év sikertelen próbálkozás után az orvosod csak a barátcserjét meg a premenst ajánlotta megoldásként? Azt hittem ilyenkor már komolyabb vizsgálatok kerülnek elő, nem ilyenek....Egyébként nem értek hozzá, csak leírtam a meglepődöttségem.
 4/10 anonim ***** válasza:

én nekem hosszúak voltak a ciklusaim és fogtam magam, szedtem premenset. Ebben is van barátcserje. De gondolom, ezt tudod. És egyből állapotos lettem abban a hónapban fél év után .2. gyerkőccel úgyszintén. Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de nagy úgy tűnik.

Bármelyiket szeded, segíthet. És igen, késhet a menszesz, vagy meg is jöhet előbb.

5/10 A kérdező kommentje:

Volt mar minden vizsgalatom csak az atjarhatosagi vizsgalat nem.

A parom is rendben van.jok az eredmenyei.

Meg szeretnem probalni valamelyiket mer unom mar a varakozast anyira vagyom mar a babara.mondtam az nodokinak is es ezt mondta hogy probaljuk meg.

Hetfotol szeretnem elkezdeni.

2014. okt. 31. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Az átjárhatósági pedig igen fontos vizsgálat. Én előbb rzt végeztetném el.
2014. okt. 31. 15:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Rzt.pontosan mit jelent? Kedves utolso valaszolo.bocsanat hogy ertetlenkedem.
2014. okt. 31. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
rzt=ezt szerintem :), csak elírta
2014. okt. 31. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:
tudod pontosan, mikor szokott lenni az ovud?
2014. okt. 31. 15:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen kb 16-18 napon van ovum.ereztem is eben a honapban.

Hiaba vagyunk ovu elott vagy utan egyutt.sajnos nem jon ossze a baba.probaltuk mar menses alatt is.

2014. okt. 31. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!