Mikor elterveztük, hogy babát szeretnénk letettem a cigit. Nektek mennyire volt nehéz?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, de még mindig kivánom! Persze nem gyújtottam rá azóta sem! Nektek is ilyen nehéz volt? Mikor kezdtetek undorodni tőle?2014. okt. 14. 14:42
1/6 anonim válasza:
én egyszer három hónapra tettem le ... az utolsó napon is úgy szenvedtem a hiányától mint az elsőn, ha nem jobban ... szóval csak küzdj, megéri!
2/6 anonim válasza:
Én terhesség előtt többször tettem, hetekre, hónapokra. de a terhesség valahogy olyannyira adott egy löketet, vagy nem tudom, de utána már nem is akartam rágyújtani.
3/6 anonim válasza:
Szia! Én 3éve tettem le, nehéz volt nem mondom! 3-4 hónap után volt könnyebb, és kb 1év után az első télen kezdtem undorodni, ahogy bejöttek a hidegbőlcigizés után a kolléganők! na az nagyon durván büdös! akkor kicsit szégyelltem is magam,hogy én is ilyen büdös voltam!:) Megérzem mindenkin a cigiszagot aki cigizik, meg büdösnek is érzem nagyon, ha olyan helyen vagyunk, az összes ruhánkat mosom utánamert nem birom elviselni! De még most is bennem van néha az az érzés, hogy de jól esne egy szál! Furcsa mert amúgy meg tényleg undorítónak tartom már, de mégis néha hiányzik még most is!
4/6 anonim válasza:
Amikor eldöntöttük,hogy gyereket szeretnénk,letettem a cigit, nagyon sokszor kívántam,de egyszer sem gyújtottam rá, szülés után még megvártam a szoptatást is (egy év) kb rá egy évre volt kétszer,hogy nagyon kiborultam, nagyon kívántam a cigit, legalábbis azt hittem,mert rágyújtottam és pár slukk után el kellett dobnom, annyira nem esett jól, azóta sem gyújtottam rá!
5/6 anonim válasza:
Én kb. egy éve nem cigizek, nem teljesen ezzel összefüggésben de kb. ekkor döntöttük el azt is h gyermeket szeretnénk. A párom is akkor szokott le a cigiről, vagyis ő kicsit korábban, és mivel azt mondta nekem h én ugysem tudok leszokni, ettől a lökettől h csak azért is megmutatom le tudtam tenni. Az elején nehéz volt, de csak az első pár hét, mig az "elvonási tünetek" tartottak. A mai nappal 6 hetes terhes vagyok, úgyh eszemben sincs rágyujtani :)
6/6 anonim válasza:
egy évvel a projekt előtt tettük le mindketten. én még mindig sokszor kívánom,pedig már 3 éve is elmúlt,ha nem több. de nem lennék soha olyan balga,h. ismét rágyújtsak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!