Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 35 évesen 3 császármetszés...

35 évesen 3 császármetszés után szülnétek még egy babát? Vanvalakinek hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 23:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én inkább a korábban szülők táborába tartozok,mert én így látom jónak,viszont nem ítélkezem,és elfogadom,ha valaki ennyi idősen szülne még. Túl vagyok 3 császármetszésen,semmi baj,és komplikáció nem volt.Gyorsan,és szépen gyógyult a sebem is. Haragudott a család a 3. baba miatt,mikor meglett,közölték remélik ez az utolsó,én bólogattam,persze persze,kinek kéne 4. baba. Hát nekünk!! :D De tényleg Ő lesz az utolsó...mert az már a 4. császárom lenne.Ez már azért rizikósabb,de bevállaljuk.
2014. okt. 29. 08:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen öreg a gyerekvállaláshoz? Azért ez meredek... Van szingli barátnőm, aki 35. Jelenleg nincs pasija, senkije, de szeretne gyereket még. Húzza le a rolót, mert öreg a gyerekvállaláshoz???
2014. okt. 29. 08:41
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Lehúzni nem kell, csak a gyerekről letenni.

Nekem is későn jött össze a gyerek. 28 voltam már, így egyke maradt, pedig sok gyereket akartam, de a gyerek érdekeit kell néznem, neki meg nem jó ha öreg szülei vannak. 30 fölött meg már nem szülnék emiatt, de 35 után meg semmiképpen sem, akkor se ha egy gyerekem se lenne.

2014. okt. 29. 09:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen öreg a gyerekvállaláshoz,mi ebben olyan bonyolult,öreg a terhességhez is,tudod ettől még szerintem akinek később jön össze a kapcsolat vagy egészségügyileg elhúzódik és már 35 vagy több mikor bevállal egy babát ,nyilván nem szeretnék,hogy kimaradjon az életébe ezért egyet bevállal,teljesen más kategória,mint akinek már van de még 35-40-45 évesen is bevállal még,mert Ő babázni akar,kockázatos,é semmilyen szempontból nem ideális
2014. okt. 29. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Off. Az eszem megáll milyen válaszok! Bezzeg a múltkor a 44 éves nem lett volna öreg a szüléshez...

Amúgy ismerek olyat akinek 47 évesen a legkisebb gyereke 3 éves. Az 5 gyereke 5 különböző apától született és az utolsó pasi nemrég lelépett. Igaz megkapta a nő a kocsit és a hatalmas családi házat...

2014. okt. 29. 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindig ugyanazok válaszolnak,amúgy is az ilyen kérdésnél mindig jönnek akik szintén unkát szülnek magukhoz,és támogatják a kérdezőt tegyen Ő is így.(jó egy 35 éves azért még fiatalabb,mint egy 40,aki aztán tényleg unokát szül magának)
2014. okt. 29. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!