Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt vki hasonló jeleket...

Tapasztalt vki hasonló jeleket, ha lehet így nevezni?

Figyelt kérdés

Nem szoktam figyelgetni magam, nem vagyok megszálott tesztelő, babát tervezünk, de nem görcsölünk rá, csak együttvagyunk ha jól esik.

Kb egy hete volt egy kis barnázásom, nem tudtam hova tenni mert mensi még távol. Azóta nagyon furán érzem magam. Egy kettőt kiemelnék: nem kívánok semmilyen ételt, muszájból eszek, de mindent ízetlennek érzek. Nem tudom eldönteni, hogy éhség érzetem vagy hányingerem van. Folyton pisilek, pedig sajnos nem iszok elég folyadékot, totál kimerültnek érzem magam..

Aki tapasztalt esetleg hasonlót, hasonlókat, szívesen olvasnám vélényét :)

Tesztelni nem tervezek, csak ha nem jönne meg.

2014. okt. 3. 23:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hat tesztelni nem is lenne erdemes meg!:) amugy en semmi ilyet nem ereztem ilyen korán..tudom vannak sokan akik meg azt is erezték ahogy beágyazódott :DD meg nekik minden volt mar a beagyazódás perce utan.:Damugy ilyenkor meg azert nem lehetnek ilyen tünetek mert ezek a hcg-től vannak és az meg nálad ugye meg nem lehet!!hat a barnazast se tudom mitől volt ha mensi meg tavol mert a begyazodas jele lehet de az nem sokkal az előtt van,h meg kell jönni..vagy peteérés jele lehetne mint középidős vérzés na nekem olyan se volt soha..:)) de egy szónak is száz a vége ilyenkor meg nincsenek tünetek..
2014. okt. 4. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!