Ma vagyok a 10dpo-n valakinek hasonlo tünet?
Hasszúrkálas ,puffadád kisebb görcseim vannak :)
Mell feszülés ,kicsit eres lett a mellem .
Feher folyásom van ami nem szokott lenni .
ovu tesztet és hőmérőzést alkalmaztam a pontos peteérés meg állapítására .
Méhszájat is " ellenőriztem" fent van és kémény.
Valakinek hasonló tünet?
Nem feltétlen lesz negativ lehet később kezd el termelődni a hcg :)
Nekem is fáj a derekam pedig nem szokott és nincs étvágyam se még a kedvenc joghurtomra se tudok ránézni szinte :)
Drukkolok neked azért
Kérdező,nagyon gyanús vagy :)
nekem is fent volt a méhszájam és kemény volt. én sem bírtam enni,most sem! nekem a melleim nem fájtak,csak tegnap óta. ma vagyok a 15.dpo-n.
12.dpo-n teszteltem nagyon halvány pozit,ami egyre erősödik.szóval hajrá:)
Utolso :) akor szinte egy cipobe jarunk :-D
Neha jonn elo ez a hasgorca szurka mar nem nagyon van :-D holnap veszek tesztet kedden meg csinalom alig birom kivarni :-D remelem nem esek pofara :-/
Feher folyasod is volt/van? (utolso)
utolsó vagyok. annyira nem lehet a folyásra számítani. 3x tök száraz voltam, most meg jön,de nagyon minimális!!
én csak holnap tesztelek,de mert csak van itthon tesztem. látni akarom,ahogy erősödik a csík :)
annyira jó érzés!!!
írj mindenképp
Ma reggel nekem se volt folyasom ahogy felkeltem pedig szokott (6:30kor kelek).
Viszont ma 9kor kimentem wcre mert ereztem hogy folyik valami es intenziven faj a pocim :-S hom ma 37.1 :-D eddig jo jel
Veszek ma tesztet reggel meg csinalom remelem halvanyan ott lesz valami csikocska
Irj mi volt :)
Első válaszoló vagyok. Nekem is feljebb kúszott a hőm. Drukkolok Lányok!
Nekem 8 napja hogy magas a ho rem igy is marad :D
Milyen tesztet veszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!