.Kiss Fanni kérdése:
A mai nap tudtam meg hogy gyermeket várok szerintetek Jó ötletnek tartjátok ha még a mai nap elmondom a páromnak a jó hírt vagy várjak vasárnapig a Párom születésnapjáig?
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 19:15
11/18 anonim válasza:
A férj szülinapjára kiscipő??? Ne már...A szülinapja legyen már a szülinapja és ne babaünnep...sztem azt ünnepeljétek meg külön. Gondoljatok bele, akit Ádámnak, Évának hívnak, mennyire örül neki, h a névnapját letudják a karácsonyi ünnepléssel, sokan még a köszöntést is elfelejtik, nemhogy az ajándékot.
12/18 anonim válasza:
Én sem tenném, mivel onnantól ő meg kb. mindenki veled foglalkozna, és ez tényleg az ő szülinapja.
Ez olyan mint lánykérést szülinappal meg karácsonnyal összekötni és úgy csinálni mintha valami érdem lenne hogy a fiú megkéri a lány kezét. Miközben csak megspórol egy ajándékot.
13/18 anonim válasza:
Én tuti nem várnék, nem is értem hogy lehet egyáltalán várni vele. Mindig azonnal mondtam a páromnak mi lett a teszt eredménye.
14/18 A kérdező kommentje:
Rendben van nem várok holnapig!!!! már ma el megyek egy babaruházati boltba és veszek egy kis baba cipőt és ma át adom neki.
2014. okt. 25. 00:01
15/18 anonim válasza:
Varjuk a tortenetet....:-):-):-)
16/18 A kérdező kommentje:
Elmondtam a jó hírt neki! Ma haza jött a párom a melóból és mondtam neki hogy mondani akarok valamit!!! Kicsit ugyan megilyedt, de mondtam neki hogy várjon pár percet és oda adta neki a kis cipőcskét. Nagyon meghatódott és mind a ketten elpityeredtünk. Holnap Elmegyünk a templomba és utánna a szüleőknek is elmonduk a jó hírt.
2014. okt. 25. 23:45
17/18 anonim válasza:
De szép történet! :)
Legyetek boldogok!!
18/18 A kérdező kommentje:
Őszintén megvallva majdnem lebuktam mert aznap amikor a tesztet csináltam délután át mentünk a szomszédokhoz beszélgetünk és egyszer csak a kiskutyájuk a hasamhoz bújt a szomszéd azt mondta hogy akkor csinált nekik így mikor terhes volt a gyermekével. Meg utána megkértük hogy jósoljon nekem is meg neki is kártyából és mind a kettőnknél a kisgyerek lap jött ki. Én akkor még azt füllentettem hogy nem vagyok terhes de másnap már nem bírtam titokban tartani és elmondtam neki a jó hírt és bocsánatot kértem tőle amiért füllentettem.
2014. okt. 27. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!