Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megvigasztalnátok egy kicsit?...

Estrella84 kérdése:

Megvigasztalnátok egy kicsit? Elvagyok keseredve, ma is negativat teszteltem, egy éve próbálkozunk a férjemmel.

Figyelt kérdés
Amióta abbahagytam a tabletta szedését 8 év után, azóta rendszertelen a mensim, de az utóbbi hónapokban magától megjött. Most viszont nem akar megjönni, szept 8-án volt meg. Peteérési fájdalmat okt.2-án éreztem és volt egy kis barna maszatom is, együtt is voltunk. Már több, mint 1 hete fáj a derekam, pár percig görcsölök, de semmi. Tesztek negativak. Pco gyanús vagyok, a kivizsgálások folyamatban. A peteéréssel illetve a tüszőrepedéssel lehet gond.2 hónapja barátcserjét szedek, mozgok és odafigyelek az étkezésre. Csak úgy elvagyok keseredve, mesélnétek olyan történeteket ahol hasonló volt a gond. Jó lenne olvasni és adna egy kis reményt.

2014. okt. 24. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyit, hogy nem vezettem hőgörbét, nem teáztam, nem szedtem semmit!
2014. okt. 24. 15:52
 12/16 A kérdező kommentje:
10-es! Nagyon -nagyon gratulálok a babákhoz :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kicsit mostmár megkönnyebültem . Az orvosok sem tudhatnak mindent és hinnem -hinni kell a csodákban ! Én sem iszom teákat, már nem hőmérözők csak a zafir barátcserjét+folsavat+d3vitamint szedek. Nekem eddig voltak 60 napos ciklusaim, de volt 38-45 napos is. Vannak rosszuléteid a pozitiv teszt után ? :)
2014. okt. 24. 16:57
 13/16 A kérdező kommentje:

9es! Nagyon gratulálok a babához!

Mentek a zöld kezek mindenkinek :)

2014. okt. 24. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, a tüneteim: émelygés, fáradtság, derékfájás, mindjárt megjön érzés és gyakran járok a mellékbe. Nemvárt után 1 nappal teszteltem, de már előtte is voltak tüneteim, akkor még a petefészkeim is szurkoltam és a méhem is görcsölt.

Igen, az emberi szervezet kiszámíthatatlan, egy vizsgálat alkalmával a doki megállapította, hogy nem úgy néz ki, hogy itt hamarosan meg tudna repedni egy tüszős (rá 2-3 napra ovuláltam) de van olyan páciense, akire szintén nem fogadott volna és már a 4. gyermekét várja, ő ezzel bíztatott és most én is ezzel próbállak Téged! Ha van kérdésed, nyugodtan írj akár privátban is! Egyedül terhesvitamint szedtem/szedek, de tudtommal az a fogamzóképességet nem igazán befolyásolja, még ha ez is terjed róla. A barátcserjéről jókat hallani, drukkolok Neked nagyon! Mióta is próbálkoztok pontosan?

2014. okt. 25. 09:17
 15/16 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, 11 évesen műtöttek először ciszta miatt. Azt mondta a doki, ha majd aktuális lesz visszatérünk rá, hogy van-e peteérés és lehet-e gyerekem. Októberben azt mondta az orvos, hogy ne számoljak túl sok jóra, nagyon rossz passzban vannak a petefészkeim. Első próbálkozós hónapban novemberben spontán estem teherbe. Igaz a méhem nem úgy tágult ahogy kéne és szülésnél szétrepedt a fala, de megstoppolták.
2014. okt. 25. 16:30
 16/16 A kérdező kommentje:
7es! Nagyon gratulálok a picihez! Örömmel olvasom, hogy az orvostudomány sem tudhat mindent és avatkozhat bele a természetbe. Köszönöm, hogy irtatok. Nálam mensi még sehol, viszont a mellem tegnap eléggé fájt és megvannak kicsit duzzadva ami rám nem jellemző .
2014. okt. 27. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!