Hogyan lehet lányom?
Szia MINDENKI:-))))))))))
Rég voltam itt.
Megszületett a kislányom:-))))))))))
Nem tudom a módszernek köszönhetem vagy csak a véletlen műve,de sikerült.Mindenkinek köszönöm a segítséget,hozzászólást,bíztatást.
Puszi Nektek.
Szia T.
Veletek mi újság?
Bocs, nem olvastam at minden valaszt, en leirom, h nekem h jott ossze.
Mi eloszor lanyt akartunk, es nem jott ossze 5 honapig, kihagyva az ovut es azelotti 1 napot. Borult a mensim, volt 25 es 35 napos is, ami sosem volt ram jellemzo, ezert is akartam biztosra menni e smas ovu teszt nekem nem jott be. Majd kaptam egy PG53 nevu mini ovutesztet, amit barmikor megcsinalhattam es igy tudom, h a fiam pont ovukor jott ossze. Mivel nem tudtuk, h mas akadalya van-e a babanak, igy feladtam, csak legyek terhes.
Kov-leg biztosan lanyt szerettem volna es u.ugy probalkoztunk, de nekem 2-3 nappal ovu elott nem jott ossze, hiaba probatuk intenziven a dolgokat, igy beljebb tettem egy nappal, ovu elotti nap probalkoztunk es sikerult, tehat mindenkinek mas jon be es beletelik par hoba, mig a testedet kiismered, es tudod, mikor es mit erzel ovukor.
Most 22 hos a fiam es felidos vagyok a lanyommal.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!