Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet lányom?

Hogyan lehet lányom?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 21:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
Hahó, mi van veletek?
2010. dec. 28. 14:01
 82/88 anonim ***** válasza:
Tényleg, mesély, mi van veletek, hoggy bírod a dolgokat?:)
2011. jan. 6. 11:20
 83/88 A kérdező kommentje:

Szia MINDENKI:-))))))))))

Rég voltam itt.

Megszületett a kislányom:-))))))))))

Nem tudom a módszernek köszönhetem vagy csak a véletlen műve,de sikerült.Mindenkinek köszönöm a segítséget,hozzászólást,bíztatást.

Puszi Nektek.

2011. febr. 26. 15:14
 84/88 anonim ***** válasza:
Szia!T vagyok!Tiszta szívemből gratulálok!Látod,mondtam Én,hogy lány!Gratula még egyszer!!Istenem csak jól számoltunk!!!!Olllyyyan boldog vagyok!!!!
2011. febr. 27. 10:42
 85/88 A kérdező kommentje:

Szia T.

Veletek mi újság?

2011. márc. 24. 20:21
 86/88 anonim ***** válasza:
Szia!T vagyok!Annyira örülök a boldogságodhoz!Én sajnos azóta sem vagyok kismama (18 hónapja küzdünk egy babáért)!DE a testvérem kismama és képzeld peteérés előtt készült a baba és kisfiú lesz!Lehet,hogy szerencséd volt csak???Mesélj egy kicsit a kislányodról..!!
2011. márc. 25. 19:37
 87/88 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok, és sok egészséget mindkettőtöknek!:)
2011. ápr. 2. 11:10
 88/88 anonim ***** válasza:

Bocs, nem olvastam at minden valaszt, en leirom, h nekem h jott ossze.

Mi eloszor lanyt akartunk, es nem jott ossze 5 honapig, kihagyva az ovut es azelotti 1 napot. Borult a mensim, volt 25 es 35 napos is, ami sosem volt ram jellemzo, ezert is akartam biztosra menni e smas ovu teszt nekem nem jott be. Majd kaptam egy PG53 nevu mini ovutesztet, amit barmikor megcsinalhattam es igy tudom, h a fiam pont ovukor jott ossze. Mivel nem tudtuk, h mas akadalya van-e a babanak, igy feladtam, csak legyek terhes.

Kov-leg biztosan lanyt szerettem volna es u.ugy probalkoztunk, de nekem 2-3 nappal ovu elott nem jott ossze, hiaba probatuk intenziven a dolgokat, igy beljebb tettem egy nappal, ovu elotti nap probalkoztunk es sikerult, tehat mindenkinek mas jon be es beletelik par hoba, mig a testedet kiismered, es tudod, mikor es mit erzel ovukor.

Most 22 hos a fiam es felidos vagyok a lanyommal.

Sok sikert!

2011. aug. 24. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!