Hogyan lehet lányom?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 21:38
32/88 A kérdező kommentje:
A ciklus.hu fiúnál írja a forró fürdőt...
2010. febr. 5. 17:03
33/88 anonim válasza:
szerintem úgy hogy lányt akarsz, ennyi. Én fiút akartam mindig is, na meg egyszer egy nagynéném azt mondta, a havi bajt nem kívánom sem a gyerekeimnek sem az unokáimnak, és végiggondoltam, attól kezdve meg még inkább fiút. És ahogy megtudtam, hogy babát várok, tudtam, hogy csak fiú lehet és Botond. A testvére meg szintén csak fiú, mert mit játszana egy fiú egy lánnyal. És így mindkettő fiú lett.
És mindenféle módszer lányt jósolt. És izgultam is mi lesz a Botond nevű lányunkkal. De ennek ellenére fiú lett.
34/88 A kérdező kommentje:
Ha így lenne már lenne 2 lányom...,persze nem cserélném el a fiaimat :-)
2010. febr. 6. 09:26
35/88 anonim válasza:
Közben eszembe jutott, hogy akkoriban laktacidos irrigálót használtam menzi után.( Nekem fogant ovu napján a lányom, meg a kaja is stimmelt.) Lehet, hogy ez is számít, eddig fel se merült bennem.:) Egy próbát megér.
36/88 A kérdező kommentje:
A lactacid fem...-ra gondolsz(nem tudom ki lehet-e írni)?
2010. febr. 7. 21:30
39/88 A kérdező kommentje:
Szia,nagyon aranyos vagy!!!
Köszönöm kérdésedet:-)
Összejött a bébi,2.5 nappal a kilökődés elött volt az akció,félek ez még kevés volt.
De azért reménykedünk.Remélem 12 hetesen már kiderül.
2010. máj. 14. 20:21
40/88 anonim válasza:
Majd ird meg a nemet es gratula neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!