Angeli55555 kérdése:
Ezek a jelek utalhatnak terhesegre vagy peteérés?
Figyelt kérdés
2hete fáj a derekam ,pár napja fáradt vagyok de nagyon es ma reggel rosszulét ettem is de utanna is cseppet rosszul voltam,petérés elött pár nappal voltunk együtt és hát kicsit félek ,nemvédekeztünk ... 2hettel ezelott görcsöltem 1hétig ,teszteltem is 25el de negativ ,jovohetre van idopontom dokihoz teszteljek hétvégén vagy ne? Szeretkezes ota 3het telt el nemtudom mi van ,farkasehes is vagyok nagyon kivanom a mogyorovajas fagyit imadooom,es esténket nagyon ramjon az ehseg ,menzim meg nemolt szules ota 6honapja ,szoptatok Minden 2,3oraban en orulnek meg 1baby nek .koszi a valaszokak Ki volt ijen hasonlo hejzetbeen??????2014. okt. 21. 13:18
1/1 Kávétejszín válasza:
Szia! Ha 3 hét telt el a peteérésed óta, akkor szerintem tesztelj, már ki kellene mutatnia.
Én is szoptatok még, bár az én lányom 11 hónapos, de 2 hónapja próbálkozunk a kistesóval. Nem stresszesen, csak nem bánnánk, ha összejönne.
Nekem nincsenek tüneteim, viszont az egész lakást fel tudnám zabálni. :D Lehet, hogy csak bemesélem magamnak...
Drukkolok nagyon, írd majd meg, hogy mi volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!