Mikor csinálják a peteérés vizsgálatot?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a doki mondta, hogy mivel ritkán menstruálok, ezért legközelebb, ha megjön, majd megnézi, hogy egyáltalán van-e peteérésem. De ez áprilisban volt, és azóta most jött meg először, már nem emlékszem pontosan, hogy mit is mondott.
A 13. nap rémlik, de a menstruáció első, vagy az utolsó napjától kell számolni?
Elfelejtettem....
2014. okt. 14. 16:21
1/2 anonim válasza:
Első napjától kell számolni az biztos.
Nekem a harmadik napon nézték, hogy milyen állapotban vannak a petefészkeim, majd a 11. napon nézték, hogy van e érett petesejt. Clostybegyttel stimulálták. Nekem alapból is szabályosan van peteérésem. Most a stimulálástól két domináns tüszőm lett.
2/2 anonim válasza:
A 3. Napon is hüvlyi uhval nézték? Vagy hasin? Nm gáz ha tiszta véres lesz minden? Nkem is mennem kell aztán parazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!