Vélemény a 21. napi hormoneredményekről? Peteérés nélküli volt a ciklus.
Most kezdtük az orvoshozjárást... 9 hónapja várjuk a gólyát, 36 éves vagyok.
Ma kaptam meg a hormonvizsgálat eredményeit, melyet örülnék, ha megnéznétek és esetleg elmondanátok a véleményeteket...
Orvosom azt mondta, ebben a ciklusban nem volt peteérésem.
Várjunk még 2-3 hónapot, akkor lesz esedékes a rákszűrés is,megcsináljuk újra a hormonvizsgálatokat és ha akkor sem változik semmi, megkezdjük a kezelést.
Volt valaki hasonlóképpen? Peteérés hiány, stb...
Petéim vannak még, azt megnézte a doki csak épp nem volt peteérés... :(
Nekem ahogy megjött a hormoneredmény, azonnal küldött az orvos átjárhatóságira. Férjed eredményei rendben vannak?
Most épp stimulálják a petefészkemet, két érett és domináns tüszőm volt a hónapban, viszont repesztőt nem kaptam, mert pont előtte egy héttel műtötték a férjemet vakbélgyulladással. Tudtunk együtt lenni, de csak egyszer, de azért nagyon reménykedek.
Küldd a hormoneredményeidet, mert lemaradt
Férjem még nem volt kivizsgáláson.
Ciklus közepén kezdtük az én kivizsgálásomat,és végre találtam hozzá egy orvost, aki hajlandó is foglalkozni velem. Mivel nem próbálkozunk még egy éve, csak 9 hónapja,előtte akit megkerestem doktornő azt mondta, nem foglalkozik velem, mert még nincs itt az ideje.
Gyakorlatilag semmi problémám, azon kívül, h nem esem teherbe. Mindig pontosan 28-29 napra jön meg. És van egy 16 éves fiam, szóval szültem is már... Viszont az nagyon régen volt és nem is volt semmi gond a teherbeeséssel... Most meg nem jön össze és ezért szerettem volna tudni, h egyáltalán minden rendben és majd jön ha jönni akar, vagy van esetleg valami amit kezelni kell... Ez a doki egyből megvizsgált és mondta is, h van sok pete a petefészkekben... szóval nem ürültem ki... de valami miatt mégsem érnek meg...
Hüvelyi UH- ot egyből az első vizsgálatnál csinált a doki. Ez a ciklus 13. napján volt.
Azt mondta sok petét lát és semmi rendellenes elváltozást.
Szóval azt mondjátok, ezek az értékek nem alkalmasak a teherbe eséshez... ezt sajnálattal olvasom.
Ma kezdtem utánaolvasni a dolgoknak...
Teázgassak, méhpempőzzek? Mit javasoltok?
Mert azt mondta a doki, ha decemberig nem változik semmi,akkor elkezdjük a kezelést...
Nincs cisztám, legalábbis UH-on megnézte és azt mondta, h minden rendben.
Egyébként 28-29 naposak a ciklusaim.
Persze még akármi lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!