Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több kérdésem is lenne,...

Több kérdésem is lenne, terhesvitamint mikor lehet elkezdeni szedni, már akár most is?

Figyelt kérdés
Párommal most kezdünk próbálkozni, folsavat már érdemes most elkezdeni szedni? A másik, gyárban dolgozom, könnyű fizikai munkát, de azér elég sokat kell hajolgatni, raklapokat pakolni, ti mikor hagynátok abba a munkát? Aki ilyen munkát végez, nem aggódjátok túl a dolgot? Én már most azon gondolkozok, melyik mozdulat lehet majd neki ártalmas. De azért nem túl

2014. okt. 21. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A terhesvitamint a teherbeesés előtt is szedheted, mert feltölti a szervezetedet. Ha aktuális lesz a dolog, akkor kérdezd meg a munkahelyeden, hogy megoldható-e a munkavégzésed raklappakolás nélkül is. Ha nem, akkor mondd el az orvosodnak és majd ő kiír.
2014. okt. 21. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kezdheted szedni a terhesvitamint és a folsavat. A munkavégzéssel kapcsoltaban az 1. hozzászóló jót írt. De azért várd meg, hogy teherbe esel, onnantól kezdve védve is vagy a munkahelyeden.
2014. okt. 21. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már a próbálkozós hónapokban is szedtem az Elevitet 3 hónapig, majd mikor elfogyott, kis szünetet akartam tartani. Erre két hétre rá jött a baba, és azóta a Gravida-ra váltottam. :) Folsavat nem szedek mellette, mert a terhesvitamin tartalmaz elegendő mennyiségű folsavat is + mindent, ami kell a babának. Így utólag örülök, hogy szedtem az Elevitet, nem volt hiába, bár én híztam tőle.
2014. okt. 21. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:
A terhesvitamin tartalmaz folsavat, de nem elegendő mennyiséget. Nekem az Elevit mellé még napi 2x1 folsavat is szednem kell. Biztosan nem ok nélkül.
2014. okt. 21. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Vettem ma folsavat a gyógyszertárban, köszönöm a válaszokat :-)
2014. okt. 21. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!