Már kb.12 napja késik. Gabriel Teszt negatív. Miért nem jön meg? Előfordulhat, hogy mégis terhes vagyok? Vagy mi bajom lehet, amitől nem jön meg?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklusom 44. napján, azaz mivel 30 napos általában a ciklusom, már kb. 10-14 napja késik. Vasárnap reggel teszteltem Lilyvel: negatív. Ma délben teszteltem Gabriellel, sajnos negatív. Ebben a hónapban szedtem clostilbegytet is. Aggódom, nyugtassatok meg, mert a nődokimhoz (mivel szabin van), csak jövő hét csütörtökön tudok elmenni, addig pedig megőrülök.2008. aug. 12. 12:43
1/5 anonim válasza:
reggel próbálj meg mégegy tesztet csinálni, ugy hogy egy kicsit pisilj a wc be utána hagyd abba és a többit az edénybe. én mindig Medi lab,vagy love pontosan nem emlékszem tesztet vettem, az mindig bejött, ha megint negatív lesz akkor lehet h más probléma van, de ne idegeskedj még akkor sem leszel elkésve az orvossal.
2/5 anonim válasza:
Megnyugtató választ sajnos nem tudok, én csak azt javaslom, hogy ilyen esetben ne várj a dokidra, hanem a lakhelyedhez legközelebbi kórházba menj el, mert ott kivizsgálnak és azonnal tudnak segíteni. Szorítok!
3/5 anonim válasza:
Sajnos nincs baba:(
Minden nagyobb probléma nélkül is lehet ilyen....
Nekem most 59 napra jött meg.Én is voltam dokinál,nem csinált semmit.Vártunk és megjött magától.
4/5 A kérdező kommentje:
KÖszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!
Egyébként tegnap óta puffadok és kissé szúr, vagy nyomó érzést tapasztalok a petefészkeknél, majdnem olyan mintha meg akarna jönni, de mégsem jön, csak fehére (szintelen-szagtalan) folyásom van?
Kicsit reménykedem még, hogy babám lesz, bár a tesztek általában kimuzatják.
2008. aug. 12. 13:38
5/5 A kérdező kommentje:
Dokihoz nem tudok menni, mert nincs időpontjuk, csak a jövő hétre, akkor meg már mehetek a dokimhoz is. Csodás a pécsi egészségügy. Azt hiszem ambulanciára csak akkor megyek, ha valami panaszom lesz, és egyelőre az nincs.
2008. aug. 12. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!