Már 10 napja késik a menstruációm, a 9. napon csináltam egy Gabriel tesztet, de negatív lett. Ettől még lehetek terhes? Csak esetleg korai volt a teszt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 17:29
1/5 anonim válasza:
A Gabriel sokszor későn "kapcsol", bár talán ennyi idő után már nem, de vegyél egy másik típust, menj biztosra.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez nem annyira érzékeny teszt.Majd kipróbálom a Qupidot is,csak nem tudom mikor kéne, hogy biztos eredményt kapjak. Egy év óta ez az első alkalom, hogy van esély a babára és már nagyon szeretnék.
2010. dec. 30. 17:39
3/5 anonim válasza:
Ennyi nap késés után bármikor tesztelhetsz!!!Drukkolok,hogy sikerüljön,bár a Gabriel elég megbízható...azért próbálj ki egy másik fajtát is.
4/5 anonim válasza:
A Gabriell az egyik legjobb teszt. 9 nap után szerintem nem szokott tévedni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és azt is, hogy drukkolsz nekem.
Voltam akkor orvosnál és ő is azt mondta, hogy valószínű még negatív lesz a teszt, ne izguljak miatta.Ő sem látott semmit.
2010. dec. 30. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!