39 évesen ti próbálkoznátok újra babával? 39 évesen ti próbálkoznátok újra babával?
Én nem hinném, hogy a 39 éved, az kor. Biztos te is látod ezen az oldalon, hogy velünk nőkkel a gyerekszülés miatt ,rengeteg szörnyű dolog érhet. Van akit ez keménnyé tesz és harcol, van aki összeroppan egy idő után és feladja. Nekem ebben az a tapasztalatom, hogy két egészséges gyerek után, váratlanul megfogant egy szerelem babánk és nagyon kicsi kor különbséggel. A20. héten elveszítettem, mert nem volt szívhangja. Azóta 2,5 hónap telt el, és egyre inkább azt veszem észre, hogy már nem a múlton rágódok, a miérteken, hanem tervezem a következő terhességet. Persze van bennem félsz és néha elkap a sírás, de anyukám azt mondta, hogy neki volt két vetélése előttem és ha ő is feladta volna, akkor én most nem lennék. Neked kell eldönteni, hogy mennyit bírsz. Néha én is elgondolkodom, hogy itt van 2 egészséges gyerekem, kell nekem még kísérletezni, miért nem jó így, DE ha majd 50-60 éves leszek, vajon nem fogom magam vádolni és elmarasztalni, hogy miért nem szültem még egyet addig, amíg lehetett???
A jó Isten úgy is küldi ha Ő így jónak látja. Remélem tudtam egy kicsit segíteni és ne feledd, ha mi nők beszariak lennénk, akkor most nem lenne emberiség!
Kívánok neked jó döntést és sok síkert, egészséget!
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!