Van valaki ma 5. dpo-n? Izgulhatnánk együtt!
Figyelt kérdés
Csak megbeszélni, ki mit érez :)2014. okt. 18. 18:34
91/106 anonim válasza:
Vagyis mensi előtt szoktam érezni, kicsit lezsibbadt ma az agyam, bocsi :)
92/106 anonim válasza:
2-es vagyok, nálam változatlan a helyzet, várom (várom? ), hogy az utro ürüljön a szervezetből és meginduljon a mensi. Ha nincs baba kezdeném a következő closti kúrát ...
93/106 anonim válasza:
3-as
Mikor felkeltem 3 kor akkor fajt a hasam de azota nem csak a viz vert ki ami nem szokott...:-/ Ha megjonn...
Viszont minimalis verzesem van csak ha elmegyek wcre akkor kis verdarabok jonnek de ennyi...nem is ertem az egeszet :-S
94/106 anonim válasza:
2-es vagyok, ma reggelre beindult.... hasgörcs, erős alhasi húzódás, nagyon rossz közérzet... Pedig a hőm tegnap megint felment 36,85-re, ma 36,9, picit mégis reménykedtem, hátha...
95/106 A kérdező kommentje:
2-es,pedig szép az a hő! 3-mas, akkor megjött rendesen? Belőlem sajnos ömlik.. :( Pedig szedem a maca vibe-t. De új hónap, új remény...
2014. okt. 29. 15:36
96/106 anonim válasza:
2-es vagyok, ilyen lett a görbém...
97/106 anonim válasza:
Nekem tegnap hányingerem volt napközben, esténként mensi szerű hasfájás, vagyis inkább csak hasfájdogálás. A mellbimbóim feszülnek, ez olyan fura érzés. Az egész mellem már nem fáj csak a bimbó :) Szombaton tesztelek szerintem :) Viktória
98/106 anonim válasza:
3-as
Meg van 2 napja alig verzek...:-S Mellfajdalom neha van de nem nagyon jaah es a hom 36.7,5-36.9 ingadozott most 3 napja :-/ nem ertem az egeszet
99/106 A kérdező kommentje:
teszteltél?
2014. okt. 31. 16:14
100/106 anonim válasza:
Holnap tesztelek Csajok, szorítsatok :) Viktória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!