5-6 hetes terhes vagyok, és enyhe vérzésem van. Ilyen esetben tuti nincs remény?
Kb 5 hetesen elkezdtem barnázni gyengèn.Rohantam az ügyeletre,ügyeletes kicsit bunkó volt,táppénzt javasolt és fekvést ez volt egy csütörtöki napon.Azt mondta 1 hét mulva kontroll,akkor látjuk mi lesz.Mivel hétvégén már piros vér jött,gyenge/közepes menszesz erősségű így hétfőn megkerestem a dokimat,vérzéscsillapító és szigorú fekvés valamint magnézium minden mennyiségben.Hetente jártam ultrahangra,figyelték fejlődik e,a vérzés és barnázás felváltva volt,hol erősebben hol gyengébben,volt hogy elöntött a barna vér,amikor már azt hittem vége újra vérezni kezdtem.Közben haematómám is lett.Ekkor 31napig tartott a vérzés ,barnázás.
1 hónapig panaszmentes voltam,12 hetes ultrahangon is mindent rendben találtak így az orvos beleegyezésével megszűntettem a táppénzt és mentem volna vissza dolgozni,ekkor töltöttük a 13 hetet,de munka helyett hajnalban a kórházban kötöttem ki,mert arra keltem hogy éreztem folyik valami.Wc-n szembesültem vele hogy a pizsamám tiszta vér és csak folyt tovább,majd egy alvadt darab is távozott...Vérzéscsillapító ès magnézium infúziókat gyógyszereket kaptam,közben a kis magzatom minden ultrahangon ficánkolt.1 hétig véreztem,majd 1 hét panaszmentesség után 2 nap barnázás,majd pár nap rendszertelen fájások...3 hetet voltam kórházban.
Már tuti nem megyek dolgozni,végig táppénz...Ma vagyunk 19+5 naposak.Remélem mostmár nem lesz ilyen!
Kitartás neked!Van még remény!Ne adjátok fel!Nekem is van már egy 3 évesem de a férjemnek és a nagyszülőknek köszönhetően tudtam pihenni.
Minden orvos azt mondta nekem hogy a vérzés legjobb ellenszere a fekvés,ha ennek ellenére elmegy akkor nem lett volna egészséges.
Majd írj mi van veletek,akár priviben is!
11-es vagyok
Az ülés sem a legjobb pozíció ilyen helyzetben.Esetleg nem tudsz fekve dolgozni laptop vagy notebook?
Még egy jó tanács:
MagneB6 helyett Magnerot ;)
11-es vagyok megint.
Ne add fel!A legjobb lenne,ha picit megnyugodnàl!Tudom nehéz,de muszáj.
Csak az orvosokat akik kezeltek azokat tudom ismételni:Feküdni,feküdni,feküdni!
Ez a legtöbb amit tehetsz!
Én utrot sem kaptam mégis itt van velem a kis mazsolám.Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!