Van még remény, hogy terhes vagyok?
Ha tényleg 4.èn fogant,màr mutatnia kellett volna,legalabb halvanyan..
Nekem legalabbis az xepil a 15.napon mar full pozi volt.
Persze amig meg nem jon van remény!
Tehát 14.én voltatok együtt és te egy héttel aktus után csináltál tesztet? Mégis mit vártál? A legérzékenyebb teszt is csak a 12. nappal aktus után mutatja ki, ha egyáltalán kimutatja. Ezt írja is a teszten. Egy olyan teszt sincs, ami 7 nappal utána kimutatná. Erről kellene azért tájékozódni mielőtt eszeveszettül tesztelgetni kezdenétek ilyen lehetetlenül korán.
Én nem értem, hogy mi folyik itt, de egyre őrültebbek vagytok. Volt, aki a 11 napon tesztelt és kétségbeesett a negatív láttán, aztán volt, aki az aktus utáni 9 napon tesztelt és kesergett, hogy jajjj, negatív, van-e még remény. Az is túlzás. Erre jössz te a 7 nappal aktus utáni teszteléssel. Mi lesz a következő? Szex közbeni tesztelés? Komolyan nem értem mi ez? Verseny?
(És mielőtt gonosznak kiáltanátok ki: én egy évet vártam a babára, és csak egyszer teszteltem, amikor kimaradt a menzim. Tudom milyen babára várni és csalódni minden hónapban, de azért megőrülni nem kellene.)
A mellfeszülés simán jelentheti a közelgő mensit is.
De nekem mondjuk terhességi tünetem is volt, sokkal erősebben, mint a mensik előtt, és én ökrődtem a cigitől reggelente. Nem tudom pontosan, hogy mikor kezdődtek a tünetek, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok, előfordult, hogy sokat késett, már majdnem 7 hetes voltam, mire elmentem a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!