Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény, hogy terhes...

Van még remény, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A feltételes fogamzás 05.04-én történt. Most csináltam egy x -epil terhességi tesztet, de sajnos negatív lett. Viszont eddig dohányoztam és ma már egy szál cigit sem tudtam elszívni, mert rosszul vagyok tőle. A mellem kezd feszülni tegnap óta. De már lehet csa pszichésen produkálom a tüneteket, hogy csak túlságosan beleélem magam a picibe.

2014. máj. 21. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg, addig természetesen van remény
2014. máj. 21. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Mikor kellene megjönnie?
2014. máj. 21. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg 4.èn fogant,màr mutatnia kellett volna,legalabb halvanyan..

Nekem legalabbis az xepil a 15.napon mar full pozi volt.

Persze amig meg nem jon van remény!

2014. máj. 21. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Most néztem vissza a kérdésem. Elírtam :(. 05.14.-én történt. Azokban a napokban mikor peteérésem volt. És 29-30.án kellene megjönnie.
2014. máj. 21. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor még egy bő heted van a nemvártig. Amíg nem jön meg, addig persze, hogy reménykedhetsz.
2014. máj. 21. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Tehát 14.én voltatok együtt és te egy héttel aktus után csináltál tesztet? Mégis mit vártál? A legérzékenyebb teszt is csak a 12. nappal aktus után mutatja ki, ha egyáltalán kimutatja. Ezt írja is a teszten. Egy olyan teszt sincs, ami 7 nappal utána kimutatná. Erről kellene azért tájékozódni mielőtt eszeveszettül tesztelgetni kezdenétek ilyen lehetetlenül korán.

Én nem értem, hogy mi folyik itt, de egyre őrültebbek vagytok. Volt, aki a 11 napon tesztelt és kétségbeesett a negatív láttán, aztán volt, aki az aktus utáni 9 napon tesztelt és kesergett, hogy jajjj, negatív, van-e még remény. Az is túlzás. Erre jössz te a 7 nappal aktus utáni teszteléssel. Mi lesz a következő? Szex közbeni tesztelés? Komolyan nem értem mi ez? Verseny?

(És mielőtt gonosznak kiáltanátok ki: én egy évet vártam a babára, és csak egyszer teszteltem, amikor kimaradt a menzim. Tudom milyen babára várni és csalódni minden hónapban, de azért megőrülni nem kellene.)

2014. máj. 21. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Így mar más!akkor persze,siman csak koran teszteltel!
2014. máj. 21. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:

A mellfeszülés simán jelentheti a közelgő mensit is.

De nekem mondjuk terhességi tünetem is volt, sokkal erősebben, mint a mensik előtt, és én ökrődtem a cigitől reggelente. Nem tudom pontosan, hogy mikor kezdődtek a tünetek, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok, előfordult, hogy sokat késett, már majdnem 7 hetes voltam, mire elmentem a dokihoz.

2014. máj. 22. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!