5-6 hetes terhes vagyok, és enyhe vérzésem van. Ilyen esetben tuti nincs remény?
Szia,
Higgyél a dokinak. Én véres folyással rohantam este az sztk-ba már több, mint 2 hete. Próbáltam magam nyugtatni, de totál ideges voltam. Az uh-n minden ok volt, baba rendesen nőtt (8 hetes voltam akkor). Doki nem látta miért vérzek, felírt duphaston-t és mondta, hogy ha sok a vér akkor kórház. Éjszaka azt álmodtam, hogy elvetéltem. Reggel konstatáltam, hogy minden ok és onnantól valahogy úgy éreztem, hogy minden rendben lesz. A vérezgetés napi egyszer-kétszer jelentkezett továbbra is és mindig friss piros vér volt. Aztán elmentem egy magán dokihoz pár nap múlva (már egyébként is gondolkodtam rajta) és kiderült, hogy rálóg a placenta a méhszájra - és úgymond tök normális a vérezgetés.
Tartsd be, amit a doki mond és nyugi. Nem tud valaki segíteni a gyerekekkel? Nagyszülő, barátnő? És próbáld meg lefoglalni magad agyilag. Nekem egy csomó letehetetlen könyvet ajánlott hirtelen mindenki - sokat segítenek. Tudom, hogy nehéz, nekem is az, pedig nem kell non-stop feküdnöm, csak tilos a hajolás, emelés, guggolás és max lassú séta, ülés, fekvés szabad. Itthon mindent csípő/derék magasságba pakolt át a férjem, hogy meg tudjam csinálni a ház körüli teendőket. Meg pl. reggel előveszi a vasalódeszkát ha vasalni kell aznap és ülő helyzetben vasalok.
Nekem az első babámnál volt így én is utro-t kaptam. Én kb. 4-5 napja vérezgettem, mire rájöttem, hogy nem jön meg rendesen és ez nem mensi, teszteltem és pozi lett.
Ezek után még pár napig vérezgettem, majd barnáztam. Teljesen problémamentes várandósság lett belőle, már 3 éves nagylány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!